FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

FOTO Chivulete a aprins meciul! Două penalty-uri date în 6 minute în Steaua - FC Voluntari » Proteste la final

Captură TV Dolce Sport +2   FOTO
Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 22:13

Ultimele 10 minute din partida Steaua - FC Voluntari (2-2) au fost cu emoții pentru ambele formații după două decizii contestate ale centralului Andrei Chivulete. 

FC Voluntari putea da lovitura pe Arena Națională în fața Stelei în minutul 81, când Florin Cernat a înscris dintr-o lovitură de pedeapsă curioasă obținută de Novac.

Ce s-a întâmplat? Goalkeeper-ul Stelei, Florin Niță, a reținut o minge fără probleme, iar apoi l-a îmbrâncit pe Novac în suprafața de pedeapsă pentru a-și face loc să degajeze mingea. Arbitrul Andrei Chivulete n-a ezitat și a arătat punctul cu var de unde Cernat n-a avut nicio emoție.

"A fost penalty indiscutabil. Aici putem spune că e o împingere la nivelul gâtului", a declarat fostul arbitru Cristi Balaj la TV Dolce Sport.

sss
Captură TV Dolce Sport

La 6 minute distanță, centralul partidei a acordat un penalty pentru Steaua, după un șut al lui Florin Tănase în mâna lui Maftei.

Imediat după fluierul de final, MM Stoica și Reghecampf au intrat pe gazon și le-au făcut reproșuri arbitrilor. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
catalin1981
catalin1981  •  13 Februarie 2017, 13:16

O intrebare...oare cum ar fi reactionat presa si domnul antrenor al mega echipei Voluntari daca sa-ar fi dat pentru Steaua asa un penaltii?Inpotriva Stelei e suficient sa cazi in careu si rimesti pomana,daca nu e viciere de rezultat.....

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  13 Februarie 2017, 08:36

Pe Niță oare cine îi trăgea de tricou?Sau era umflat de vânt? Întreb pe "marele" fost arbitru balaj.

dincolodenori
dincolodenori  •  13 Februarie 2017, 08:27

Tare Chivulete asta ...Aseara la un faut de joc l-a trimis inafara terenului pe Moke ,,apoi insista sa iasa si Muniru ...deh habarnistul are si el o scuza ,amandoi aia erau blonzi

Vezi toate comentariile (23)
Comentează