FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FOTO Iubita lui Claudiu Belu, noul jucător de la FCSB, e fiica unui milionar libanez, un apropiat al lui Jean-Claude Van Damme

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 mai 2019 15:29

Fundașul Claudiu Belu (25 de ani) a semnat cu FCSB după despărțirea de Astra și vine la București alături de frumoasa lui iubită, Diana Zorkot, care e fiica unui milionar libanez.

Claudiu și Diana (22 de ani) sunt împreună de câteva luni, iar de curând și-au oficializat relația. Tatăl Dianei, Mohamed Zorkot, e un celebru milionar libanez, care deține, printre alte afaceri, firma Delta Force Security, scrie Fanatik.

Diana face ravagii pe contul de Instagram, unde adaugă poze provocatoare, iar cei peste 14.000 de urmăritori o răsplătesc cu aprecieri.

scandal cu nicole cherry

Diana Zorkot a fost în centrul unui scandal înainte de a fi într-o relație cu Claudiu Belu. Frumoasa libaneză s-a iubit cu Teo Mihăescu în timp ce acesta era într-o relație cu Nicole Cherry. Cântăreața a aflat de acest lucru și a pus capăt relației cu Teo Mihăescu.

În altă ordine de idei, Mohamed Zorkot, tatăl Dianei, e bun prieten cu Jean-Claude Van Damme de peste 5 ani. Cei doi au petrecut de mai multe ori în localurile din Capitală.

diana belu +50 FOTO

Vezi și:

GALERIE FOTO Iubitele lui Florin Tănase și Florinel Coman au „incendiat” plaja!

Ionuț Luțu la FCSB?! Becali trebuie să mai aștepte doar două luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  29 Mai 2019, 20:18

Deci putem spune ca Belu e nepotu' lu' Van Dame?

magura
magura  •  29 Mai 2019, 19:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  29 Mai 2019, 19:02

E foarte usor sa prezici cum va evolua cariera unui fotbalist din momentul in care incepe sa umble dupa "tunate" de-astea din cluburile de fite. Ca sa faci performanta trebuie sa fii la 10.30 in pat (la somn...) si la 8 pe terenul de antrenament, practic zi de zi. Cine crede ca merge si cu atarnat prin cluburi isi fura singur caciula...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează