FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Comando vişiniu » Grantul n-a renunţat la luptă: mobilizare pentru salvarea de la retrogradare

Drăghia a oferit faza antrenamentului de ieri: a sărit din bară în bară, s-a tăvălit prin noroi, apoi a fost ajutat să se șteargă pe față +4   FOTO
Drăghia a oferit faza antrenamentului de ieri: a sărit din bară în bară, s-a tăvălit prin noroi, apoi a fost ajutat să se șteargă pe față

Articol de , - Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 21:47

Giuleştenii trag tare în Grecia, la Xanthi, pe ploaie şi în noroi, pentru a reuşi minunea: salvarea de la retrogradare.

Vremea nu e prietena Rapidului! După ce în prima săptămînă de cantonament a fost soare, acum alb-vişiniii se antrenează în ploaie, la numai 5 grade Celsius. Pustai nu-i menajează deloc pe elevii săi şi, indiferent de vremea de afară, toate antrenamentele sînt efectuate conform planului iniţial.

Noul tehnician lucrează intens la relaţiile de joc, are mai puţin de o lună de zile la dispoziţie pentru a crea o echipă cu care să evite retrogradarea în liga secundă. La aproape 38 de ani, Daniel Pancu e cel mai activ. Ştie clar misiunea lui şi a celorlalţi. Aleargă mult, strigă la colegi: "Trebuie să fim un comando de luptători, să fim uniţi, să muncim mult pentru a reuşi!".

Străinii sosiţi recent învaţă din mers exerciţiile, românii ce au supravieţuit valului de rezilieri trag şi ei mai tare, începe să se simtă concurenţa. La portari e cel mai rău. Drăghia, Bornescu şi Buchta se aruncă în noroi fără menajamente în căutarea locului de titular.

S-au făcut 17
Începînd de ieri, Pustai mai are la dispoziţie un fotbalist la antrenamente. Rihairo Meulens, un olandez de 26 de ani, care evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, a ajuns luni seara în cantonamentul de la Xanthi. Meulens a evoluat în tur la Dordrecht, ultima clasată din prima ligă olandeză.

Josl a semnat, mai vine un ceh
Fundaşul stînga Tomas Josl, 30 de ani, a convins în amicalul cu Marek Dupniţa, 4-1, şi a parafat un angajament pe 6 luni cu gruparea din Grant. În următoarele zile, în Grecia va mai ajunge un ceh, mijlocaşul Marcel Gecov, 27 de ani. Acesta a bifat în carieră cluburi ca Slavia Praga, Fulham sau Gent.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
scandautor
scandautor  •  29 Ianuarie 2015, 11:52
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 28 Ianuarie 2015, 20:03

Nu mah, s-a renuntat la ei dar vin in schimb fratii Petraus!

Zi drept, cat din pensia de intretinator persoana cu handicap mental ai ciordit din portofelu' mani-tii ca sa cumperi gluma asta?

scandautor
scandautor  •  29 Ianuarie 2015, 11:50
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 28 Ianuarie 2015, 18:56

Urmatorul transfer e Adrian Copilul Minune! Se aude ca va fi mobilizat pana si Florin Salam...

...zise el in timp ce Pitzi Talent ii canta langa nasu' imbibat de vata si picioarele legate celebrul slagar "...un' te-ai dus tu dankressmaneeeeee si cui ne-ai lasat, saprosaneeeeeee!..."

razzorvan
razzorvan  •  29 Ianuarie 2015, 00:15
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 28 Ianuarie 2015, 20:03

Nu mah, s-a renuntat la ei dar vin in schimb fratii Petraus!

Bai mistocarule ! A tunat si v-a adunat ! Toti intr-o gradina: gradina incultilor ! Lasa ca ne intalnim in campionat, pe drum, sa va rupem gura. sa va vad atunci ! Orice natie ai fi: stelist, dinamovist, craiovean....nsuh,,,nu cinteaza ! Vom fi oricum peste voi ! Hai Rapiduletul !!! Vorba lui Pancone: ne-ati cantat pra multi porhodul !....Mai duceti-va si voi la vale ! Roata e rotunda !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close