FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

FOTO Design nou pentru U Craiova » "Regele Junglei" apare pe tricouri + cât costă tricoul oficial al lui Mitriță&co.

Articol de - Publicat vineri, 13 iulie 2018 11:22

Oltenii se îndreaptă cu pași repezi spre debutul oficial al sezonului competițional. Sâmbătă, în fața a 27.000 de spectatori care vor asista la Supercupa României, elevii lui Mangia speră să oprească trofeul în Bănie. Până atunci, craiovenii au prezentat noile echipamente cu care vor evolua în sezonul ce începe.

Dacă echipamentul din sezonul trecut avea stilizată Coloana Infinitului pe zona centrală, pe noul tricou apare sigla cu leul.

"Regele junglei", așa cum l-a numit președintele Marcel Popescu, este stilizat, pe o suprafață destul de mare pe fața tricoului. Iar pe spate scrie "Campioana unei mari iubiri".

"E un produs care a fost creat nu cu firme de branduire, ci cu sprijinul și inspirația spectatorilor noștri, am ajuns la un desen foarte interesant, personalizat", a mai spus președintele echipei.

Echipamentul pentru partidele de pe teren propriu este albastru, în timp ce tricourile pentru meciurile din deplasare sunt albe sau negre, în timp ce kitul portarului este galben pentru meciurile de acasă și verde pentru cele din deplasare. Acestea sunt realizate de Joma și deja pot fi achiziționate de pe siteul clubului și de la magazinele oficiale, la prețul de 169 de lei. 

 

"Ne gândim deja la meciul din Supercupă. Este dificil, pentru că CFR este o echipă foarte bună și puternică. Nu cred că avem prima șansă. CFR este campioana României"
Devis Mangia, antrenor Craiova

Vezi și:

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (24)
adymartianul
adymartianul  •  13 Iulie 2018, 23:25

Marcelino traieste in statul paralel, probabil, de a vazut lei in jungla.

prazburg1948
prazburg1948  •  13 Iulie 2018, 23:07
Postat de simonhalep pe 13 Iulie 2018, 13:56

Prăzarii s-ar simți mult mai bine jucând în ițari, ie și opinci. Pentru că sunt niște țărani. :-))))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kaloogarele
kaloogarele  •  13 Iulie 2018, 18:01
Postat de lionforever pe 13 Iulie 2018, 17:48

Ma refeream la echipa lui ajica ca ei au jucat cupa româniei finala pe județ și post au pe facebook ca au cucerit mare trofeu și ei se intitulează fcu echipa din liga 1 este fc universitatea.

nu stiu, sincer nu urmaresc fece terpezitza, unirea caciulat, juventus cirligei sau altele de-astea :). ma gindeam ca ar trebui sa fim respectuosi cu mititelu. cum el mereu ***, ma gindeam sa-l punem pe echipament si pe el. nu pe tricou, ci pe pantaloni. probabil la spate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează