FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Din Cancun pînă-n Dubai! Jucătorii Stelei au profitat din plin de zilele de vacanţă

PORTUGALIA. După ce-a operat de hernie inghinală la Londra, căpitanul Fernando Varela a petrecut noaptea dintre ani alături de soţia şi copiii săi la Lisabona. +6   FOTO
PORTUGALIA. După ce-a operat de hernie inghinală la Londra, căpitanul Fernando Varela a petrecut noaptea dintre ani alături de soţia şi copiii săi la Lisabona.

Articol de - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 00:00

Steliştii şi-au făcut de cap şi s-au distrat pe cinste la început de 2016. "Vreau să trăim toate momentele frumoase pentru că vreau să rămîn cu amintiri de neuitat. Am multe în plan, am o listă lungă de obiective de bifat", a spus Popa în momentul plecării din România.

Jucătorii campioanei mai au doar cîteva zile de vacanţă, reunirea fiind programată vineri, 8 ianuarie, iar perioada de pregătire va începe imediat la Bucureşti. Roş-albaştrii vor pleca apoi în două cantonamente programate în Turcia.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
khal_37
khal_37  •  04 Ianuarie 2016, 11:33
Postat de nebraska pe 04 Ianuarie 2016, 10:04

Tudor pe unde a petrecut?

La Rin impreuna cu coltescu si de ceilalti 7 arbitrii de casa fcdb-isti.

nebraska
nebraska  •  04 Ianuarie 2016, 10:04

Tudor pe unde a petrecut?

travka
travka  •  04 Ianuarie 2016, 09:44

jucatorii de la dinamo si rapid au fost vazuti la centre de plasament in vacanta, doar ca ei nu ofereau nimic, ei cereau mancare =)))) hahahahahhahaha niciodata nu ai sa vezi un articol ca asta despre dinamovisti sau rapidisti, aia nu au bani nici de concediu la Urlati =)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează