FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Dinamo dă lovituri de imagine » Cine s-a pozat astăzi pe arena din Ștefan cel Mare

Articol de - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 17:58

Mircea Lucescu (73 de ani) și Cornel Dinu (70 de ani), doi dintre cei mai importanți oameni din istoria lui Dinamo, s-au regăsit astăzi pe arena din Ștefan cel Mare. 

Dinamo trece printr-o perioadă tumultoasă. Mutările de pe banca tehnică și schimbările importante din conducere vor să resusciteze o echipă aflată tot mai departe de obiectivul stabilit la începutul sezonului: play-off-ul! "Câinii roșii" încearcă să spele imaginea lăsată pe teren cu evenimente conexe. 

Astăzi, pe vechea arenă din Ștefan cel Mare, un obstacol în revenirea lui Cristi Borcea la echipă (detalii AICI), Mircea Lucescu și Cornel Dinu au luat parte la o filmare organizată de cei de la "Eu sunt 12". 

dinu

7
titluri de campion al României are Mircea Lucescu ca jucător cu Dinamo

6trofee ale Ligii 1 are Cornel Dinu ca jucător cu Dinamo

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Doi jucători propuși în direct la FCSB și Dinamo: "Pe unul probabil o să-l vedeți în fotbalul românesc"

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (19)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  19 Octombrie 2018, 10:06

m-as bucura ca acesti sportivi de glorie la dinamo sa mearga sa vorbeasca cu jucatorii. mi-ar placea sa le dea sfaturi. mi-ar placea cindva sa se intoarca la dinamo si sa ajute. cel putin lucescu are bani pentru inca 20 de generatii. sper. in rest o impacare a celor doi este bine venita in situatia de acum. se poate daca se vrea. dinamo a ajuns in situatia asta datorita luptelor de neinteles intre un miliardar si unul care a salvat clubul. cel dintii nu se lasa si face orice sa puna bete in roate. cum se numeste asta? prostie? rautate? vanitate? orgoliu prostesc? nu mai inteleg. si daca s-ar uita in oglinda badea s-ar putea sa ii apara si borcea si turcu si becali si altii carora le-a mincat banii. sa mai amintesc ca a fost ginerele lui ion dinca teleaga? mai este cumnat cu o alta alba ca zapada popovicioiu ? fetele lui dinca au fost sotiile acestora si ele ofiter de secu. chiar sa nu mai ai un pic de constiinta? si ma intreb la miliardul care il are nu-i ajunge? nici lui nici lui Tiriac care au fost crescuti acolo? nu au ajutat cu un leu. Neam prost, rautate si razbunare care nu mai la tipul asta de oameni apare. nu mai au simtul realitatii nu stiu ce inseamna sa ai suflet insa stiu sa faca bani dar nici nu vor dormi de grija lor. atit

mosvasile
mosvasile  •  18 Octombrie 2018, 09:01

Ce se vede in poza?Doi domni pensionari,nostalgici dupa tineretea pe veci pierduta!

whiteredarad
whiteredarad  •  17 Octombrie 2018, 22:18

Securist-nesecuristi,..blatisti,..neblatisti,...( asa erau vremurile ),dar sa spui "rusinea fotbalului " e, chiar prea mult. Au fost doi jucatori imensi, au fost in Mexic, au impreuna mult peste 100 meciuri la Nationala,au fost capitanii ei,apoi sint doi antrenori care au lasat ceva in urma. Eu ca utist nu pot suferi Dinamo, dar cei doi sint persoane foarte importante in fotbal, pentru cei care ii stiu de mult. Sa vina un terchea-berchea, si sa isi bata joc de doua somitati ale fotbalului romanesc ...e prea mult. Recunostiinta, la romani este...rara avis, iar a injura si a nu recunoate Valoarea...e sport national. "Fericiti sint cei sdaraci cu duhul " !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează