FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 4-1

DINAMO - POLI IAȘI 4-1. VIDEO + FOTO Dinamo, la cel mai bun meci din acest sezon! „Câinii” câștigă clar și ajung la trei victorii la rând în Liga 1

FOTO: Cristi Preda +33   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 22:21 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 23:02

Dinamo a făcut cel mai bun meci din acest sezon și s-a impus în fața lui Poli Iași, 4-1, într-un meci din etapa a 13-a din Liga 1, ajungând la trei victorii la rând.

Elevii lui Daniel Pancu au început foarte bine meciul și au deschis scorul în minutul 4. Platini a avut o cursă de 30 metri și a marcat cu un șut bine plasat, de la 20 de metri, profitând de apatia fundașilor dinamoviști.

„Câinii” au egalat rapid, în minutul 16. După ce Borcea a fost faultat în careu, arbitrul Horațiu Feșnic a dictat penalty, iar Deian Sorescu a transformat fără emoții și a stabilit scorul primei reprize.

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+29 FOTO

Dinamo, recital după pauză

După pauză, ieșenii au ratat o dublă ocazie. Platini a șutat în bară, iar Andrei Cristea a alunecat în momentul în care se pregătea să reia către poartă goală. După această ratare, jucătorii lui Dinamo au dominat clar meciul.

Adam Nemec a făcut 2-1 în minutul 57, marcând cu capul de la 11 metri, după o centrare perfectă a lui Sorescu. Dinamo s-a desprins în minutul 77, când Anton a marcat cu un șut superb, de la 35 de metri. În minutul 86, Gueye a înscris din patru metri, după o centrare a lui Sorescu.

În prelungiri, Poli a ratat un penalty prin Vanzo, șutul său fiind apărat de dinamovistul Mejias. 

Clasament Liga 1:

Dinamo – Poli Iași 4-1

Dinamo – Poli Iași, echipe de start

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, Bejan, R, Grigore – Răuță, P. Anton – Aleix Garcia, Borcea, Fabbrini, Nemec
Rezerve: Eșanu, Ba, Achim, Crețu, Șerban, Ah. Bani, Gueye, Măgureanu
Antrenor: Ionel Gane

Poli Iali: Bosz – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu – I. Cristea, De Iriondon, Passaglia – Platini, An, Cristea, Calcan
Rezerve: Axinte, Talmaciu, Vanzo, Mensah, Popadiuc, Chacana, Angiulli, Breeveld, Stan
Antrenor: Daniel Pancu

Stadion: Dinamo
Arbitru: Horațiu Feșnic // Asistenți: Alexandru Cerei, Valentin Avram

VIDEO Tameș e dezamăgit de situația de la Dinamo: „Mă doare când văd ce se întâmplă”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV „Cred că se ajunge la faliment! » Apariție rară în spațiul public, un triplu campion cu Dinamo a discutat în premieră despre dezastrul din club

EXCLUSIV Două noi plecări de la Dinamo din cauza datoriilor! Cum încearcă DDB să stopeze exodul

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (263)
parpalache
parpalache  •  12 Decembrie 2020, 19:57
Postat de Gabi Simon pe 12 Decembrie 2020, 14:58

De ce lumea care isi mentine parerea aici de Dinamo nu e realista si sa spuna de fapt ce se va intimpla cu echipa. Daca nici pina in acest moment clubul nu a primit nici un ban primit de la *** aia de spanioli,e clar ca buna ziua ca Dinamo va intra in faliment si nu mai au nici o sansa de a se salva financiar de atitea datorii care a ingropat clubul . Eii acum efectiv degeaba mai joaca si cistiga meciurile,fiindca va veni ziua scadenta cind vor trebui facute platile catre jucatori si in special catre terti,peste citeva zile e sf anului,va veni toti acei care isi vor cere banii si nu au de unde sa scoata suporterii in jur de 25-30 de mil de euro,acestia doar reusesc sa mentina jucatorii in teren pentru a juca neciurile ,dar o sa le para foarte rau cind in maxim o luna au sa vada ca tot efortul lor este in zadar,caci vor intra in FALIMENT. Cel mai bine era daca echipa nu era ajutata in vara a fi mentinuta in Liga 1 si se ducea in Liga a 2 a si era mult mai bine decit acum decit sa intre in FALIMENT si sa ajunga direct in Liga a 4 a. Nu va ma bateti capul sa va mai complcati in continuare caci se va pierde mai mult si datoriile vor si mai mari decit sunt acum. Acum le iese totul pe ochi tuturor care au sustinut clubul asta de *** numai in coruptie ,minciuni si altele.

Cu toate ca sunt dinamovist,vazandu-va pe voi fcsb-istii cat sunteti de fara obraz-sustinand ca Dinamo a fost ajutata in vara-(cu ce a fost ajutata,sa retrogradeze,prin votul cooperativei?),deci daca tot va fi sa intre in faliment,mai bine sa se retraga ACUM-inainte de terminarea turului!De ce?Pentru ca regulamentul prevede ca daca o echipa se retrage inainte de terminarea turului...se anuleaza toate meciurile sustinute!Deci si talharia aia de meci cu fcsb, cu penalty-ul inventat de tusierul Nicoara si validat de centralul Radu Petrescu!

zorrozabal
zorrozabal  •  12 Decembrie 2020, 19:45
Postat de becalidinamovit pe 12 Decembrie 2020, 17:28

tu trebuie sa fii cenzurat de tot sa numai poti lasa comenturi ..tot ce scrii are tenta de a instiga ,tot timpul inciti la ura ,la violenta etc .ar trebui IP-ul taus a fie blocat definitiv .nu dlor din redactie?

Asa aratau turnatoriile pe care le faceai la securitate?:”tovarasul Zorrozabal,injura,instiga,incita la ura,la violenta”!Da tovarasi!Recunosc ca am ce am cu cooperativa Omenia si cu tovarasul Becali care masluieste campionatul!Merit sa fiu interzis!Ca sa nu mai behaie decat blandele mioare!Ele il lauda pentru potlogariile lui si dau si lapte,branza,lana!Chiar daca fac si...***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  12 Decembrie 2020, 19:12

Mda........Iașul nu a dezamăgit nici în acest meci, și-a respectat norma de 4 primide, la fiecare meci!!

Vezi toate comentariile (263)
Comentează
Close