FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo primește o veste importantă de Paște: „câinilor” li se pregătește o mare surpriză dacă scapă de retrogradare

Dinamo a bifat prima victorie după trei luni de eșec total, 2-0 cu FC Voluntari +35   FOTO
Dinamo a bifat prima victorie după trei luni de eșec total, 2-0 cu FC Voluntari

Articol de - Publicat sambata, 01 mai 2021 13:05 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 13:41

Dinamo a bifat prima victorie după trei luni de eșec total, 2-0 cu FC Voluntari, în care echipa a parcurs cea mai neagră perioadă din istoria grupării, cu 13 etape la rând fără succes, cu doar trei remize și patru goluri marcate

Echipa a urcat pe loc de baraj, urmează pentru formația lui Dusan Uhrin trei meciuri vitale, cu contracandidate directe la evitarea retrogradării: cu Viitorul și cu Iași, ambele în deplasare, apoi cu Hermannstadt, acasă. 

Cum s-a schimbat istoria

Tot din țara lui Pablo Cortacero, dar nu de la el, ci de la DDB Spania, vine un anunț care-i informează pe elevii lui Uhrin că nu vor juca doar pentru glorie personală și orgoliul clubului cu 73 de ani de existență. 

Oamenii care au discutat direct cu cei de la Real Madrid pentru un proiect amplu, de colaborare la nivel de socios, urmând ca în cel mai scurt timp să se stabilească detaliile, au venit cu ideea de a strânge o primă de obiectiv pentru fotbaliști, iar banii vor fi încasați ca bonus, pe lângă salariile lunare, doar dacă echipa se salvează de la retrogradare. 

Până acum câțiva ani, roș-albii aveau prime de obiectiv doar dacă ar fi câștigat campionatul (2007, ultima dată) și Cupa României (2012, ultima oară). 

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+31 FOTO

Se vor încropi liste

„DDB din Diaspora vă adresează acest mesaj pentru a încerca să motivăm un pic mai mult prima echipă în lupta pentru evitarea retrogradării. Băieții noștri au obținut o victorie după multe meciuri cu ghinion, urmând acum o serie de meciuri extrem de importante în următoarele săptămâni. Din acest motiv ne-am gândit să pregătim o primă de obiectiv cum se procedează la toate echipele de fotbal, bineînțeles cu ajutorul nostru al tuturor. 

Prima va ajunge la jucători doar în cazul în care Dinamo rămâne în prima ligă, la finalul sezonului. Fiecare organizație DDB va face liste cu cei ce doresc să colaboreze. Fiecare persoană care vrea să ajute donează pentru această primă cât dorește, nu există sumă minimă sau maximă. Banii se vor strânge la finalul sezonului numai în cazul în care Dinamo rămâne în Liga 1 și suma strânsă va ajunge la jucători prin intermediul unui fost mare atacant al lui Dinamo”, au transmis cei de la DDB Spania, inițiatorii ideii.

VIDEO Ionel Augustin prevestește apocalipsa la Dinamo: „Nu scapă de la retrogradare! Cu o asemenea atitudine, sub nicio formă”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Fost campion cu Dinamo, mesaj ferm pentru „câini”: „Să pice în «B»? Nu au voie! Ar însemna să renunțe de tot la mândrie!”

EXCLUSIV „Se pune foarte multă presiune pe Cătălin Hîldan jr.” » Noi informații de la „satelitul” lui Dinamo: „Trebuie tratat ca toți ceilalți”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (13)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  01 Mai 2021, 21:26

Brigada Mario Nicolae Filip Anton Sorescu Rauta Nepamuceno si portarul spaniol vor ingropa dinamo combinatori fara scrupule ce nu e clar ?

416979122463509
Niculae Tatu  •  01 Mai 2021, 20:30

Ce vremuri.... Dinamovisti adevărați!!!! Of.. dar cu siguranță coșmarul asta o sa se sfârșească curând.... Câine până la moarte.... FORTZA DINAMO ????????????

d.a.l
d.a.l  •  01 Mai 2021, 15:17

Nenea moderatorul, dumneavoastră ați auzit de columbofili? Cum se organizează concursuri naționale, internaționale? Cum se dă la zbor un porumbel voiajor? „A da la zbor” este o expresie des folosită, nu înțeleg de ce dumneavoastră o cenzurați? Sunteți nordic și nu pricepeți tâlcurile limbii române?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează