FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - VOLUNTARI

FOTO Două momente tensionate în Gaz Metan - Voluntari! Medieșenii au cerut penalty + Bergodi s-a certat cu omologii de banca adversă

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 19:24

Gaz Metan a acuzat un penalty neprimit în finalul primei reprize din meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari. Medieșenii s-au impus în cele din urmă, scor 1-0.

În minutul 42, Darius Olaru a preluat mingea în careu și a căzut în momentul în care a fost atacat de un adversar. Arbitrul Cătălin Buși a fluierat și a arătat punctul cu var, însă a revenit imediat asupra deciziei și i-a acordat cartonașul galben lui Olaru pentru simulare. Reluările arată că „centralul” a avut dreptate să nu dea 11 metri.

+8 FOTO

Un alt moment important a avut loc la pauza meciului. Cristiano Bergodi, antrenorul Voluntariului, s-a contrat dur cu secundul lui Edward Iordănescu, Flavius Boroncoi. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, însă au fost despărțiți de Iordănescu Jr.

+8 FOTO

Vezi și:

Fortes și Pigliacelli, în dizgrația lui Pițurcă: „Nu poţi să vii să baţi un jucător român”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (9)
issconcs
issconcs  •  03 Decembrie 2019, 21:04

breveld nu e ala care a jucat la fcsb?si azi tot pt ei joaca

vasiledumi
vasiledumi  •  03 Decembrie 2019, 20:49
Postat de issconcs pe 03 Decembrie 2019, 20:29

staful mediasului mereu fac scandal mai ales protejatul presei iedi iordanescu ,dupa ce ca arbitrii au dat tot numai mediasului tot ei jigneste si sar la bataie ..aceasta echipa ar trebui depunctata poate asa staful se potoleste si numai jigneste adversarii sportivi ..cine a fost bergodi si cine a fost si este iedi ?iedi e un plod care are ascensiune dupa urma lui taticu ..lui bergodi ar trebui sa-i lustruiasca bocancii ,pe ce stadioane a calcat ca sportiv bergodi iedi iordanescu nici la tv nu le-a parcurs pe toate ..

Ai dreptate ! Edy Iordanescu si stafful lui numai asta fac ! Cât o să-i mai dea credit și conducătorii ăștia, nu știu !!? Diplomația unde e !?

vasiledumi
vasiledumi  •  03 Decembrie 2019, 20:44
Postat de sasesase pe 03 Decembrie 2019, 20:31

Ești Poliția OnLine?

Poți să-ți exprimi opinia și într-un mod civilizat , asta trebuie sa înțelegi TU!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează