FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

FOTO Dublă lovitură pentru Rapid » Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru au semnat contracte în alb!

Săpunaru și Niculae pozînd cu cele două contracte în alb +3   FOTO
Săpunaru și Niculae pozînd cu cele două contracte în alb

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 02 februarie 2015 18:58

Veşti bune pentru fanii giuleşteni! Daniel Niculae (atacant, 32 de ani) şi Cristi Săpunaru (fundaş, 30 de ani) s-au înţeles astăzi cu Valerii Moraru şi vor evolua în acest retur pentru Rapid.
"Noi n-am vrut şi nu vrem altceva decît să fim respectaţi. Am semnat în alb contractul. Conducerea clubului va decide în privinţa salariilor. Nu ne-a interesat suma, ei trebuie să scrie. Am semnat pînă în vară.

Situaţia este grea şi ne gîndim să realizăm imposibilul, să ne salvăm de la retrogradare. Dacă nu semnam cu Rapid m-aş fi retras! Nu vreau să joc la altă echipă din România", a spus Daniel Niculae la DigiSport.

Cristi Săpunaru a evoluat în Giuleşti în perioada 2006-2008 şi în 2010, în timp ce Niculae a îmbrăcat tricoul Rapidului între 2001 şi 2006 şi în 2014, cînd echipa se afla în "B".

Cei doi au postat pe facebook imagini de la semnarea contractelor precum şi poze cu actele propriu-zise.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (122)
sexilian
sexilian  •  03 Februarie 2015, 12:20

sper sa le dam tzatza la putinari pe teren si ANDONE la putinarii din tribuna.

altona
altona  •  03 Februarie 2015, 11:37
Postat de legendavisinie pe 02 Februarie 2015, 20:40

Rapid = 6 cupe ale Romaniei castigate consecutiv (record) Rapid = prima echipa din Romania calificata intr-o finala europeana Rapid = echipa cu 30000 de spectatori in divizia B Rapid = Maria Tanase, Florian Pittis, Colea Rautu, Dem Radulescu, multi alti mari artisti romani Rapid = "Mai bine o bara frumoasa, decat un gol urat" Rapid = ceva ce tu nu ai sa poti intelege niciodata

Mai adauga, sa fie stelistul multumit. Rapid= echipa care detine si azi recordul absolut de spectatori al stadionului Ghencea, 51000 la un Rapid- Petrolul 5-1 disputat in mai 1982.

octavianus
octavianus  •  03 Februarie 2015, 09:31

Chiar nu se putea semna contractele alea fara atata tam-tam, acum vezi Doamne s-au semnat in alb. Oameni buni de la Rapid, ca sa scapam de retrogradare este nevoie de profesionalism maxim, fara harfe de vedete, concentrare maxima si efort pana va da sangele pe nas. Fara bisericutze fara "vrem sa fim doar respectati" mai ales voi astia care spuneti ca traiti doar pt Rapid. Voi trebuie sa fiti exemplul, daca zice Pustai 10 flotari voi sa faceti 20, ce dracu nu intelegeti ? FZR !! Doamne ajuta si da mintea romanului / Rapidistului macar in ceasul al 12-lea !!!!!

Vezi toate comentariile (122)
Comentează