FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA // CORESPONDENŢĂ DIN OLIVA NOVA

FOTO După ce şi-a ascuns sigla, Steaua a devenit o necunoscută pentru localnici: "Voi cine sînteţi?"

Majoritatea jucătorilor au acum scris pe spate impersonalul FCSB. Doar Sînmărtean a încurcat bluzele de trening, luînd-o pe cea veche +4   FOTO
Majoritatea jucătorilor au acum scris pe spate impersonalul FCSB. Doar Sînmărtean a încurcat bluzele de trening, luînd-o pe cea veche

Articol de , - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 11 ianuarie 2015 22:03

Steaua a început treaba în cantonamentul de la Oliva Nova. Ieri dimineaţă, sub comanda lui Costel Gâlcă, roş-albaştrii au efectuat primul antrenament pe tărîm iberic, după ce sosiseră cu o seară în urmă.

La 10:30, jucătorii au ajuns la terenul de antrenament, unul situat la 800 de metri de locul în care sînt cazaţi. Distanţa au parcurs-o pe jos, aşa cum vor proceda la fiecare şedinţă de pregătire. Asta pentru că autocarul echipei n-a mai fost trimis în Spania, aşa cum se proceda în anii precedenţi.

Sigla a dispărut de peste tot
Oficial, acesta a rămas în ţară deoarece s-a decis că nu merită cheltuiala, dat fiind că baza de pregătire este atît de aproape. Totuşi, faptul că sigla şi numele au fost ascunse de pe vehicul, lucru observat cînd fotbaliştii au fost duşi la aeroportul "Henri Coandă", pentru plecarea în Spania, a cîntărit decisiv în decizia conducătorilor.

Cum numele lipseşte şi de pe echipamentul fotbaliştilor, localnicii au fost puşi în încurcătură ieri dimineaţă. Englezi sau spanioli, aceştia s-au oprit din drumul lor pentru a afla care este formaţia care le vizitează resortul: "Cine sînteţi? Steaua Bucureşti? Aaa, nu mi-am dat seama, sînteţi o echipă mare! E vina mea!".

Sînmărtean a încurcat tricoul :)
Oficialii din Ghencea au ascuns sigla şi numele de peste tot. Aceasta nu se mai află nici măcar pe trusa medicală! Totuşi, a existat şi o scăpare. Lucian Sînmărtean a purtat un tricou de antrenament pe spatele căruia scria "Steaua".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Ianuarie 2015, 17:36

Ma, da si astia sunt batosi, nu puteau sa spuna : da domne, noi suntem FCSB ! Si se lamureau toti !

cosminb84
cosminb84  •  12 Ianuarie 2015, 16:28
Postat de adrian008 pe 12 Ianuarie 2015, 12:08

Coerect.FCSB=FC Steaua Bucuresti.Numai ca prin hotararea tribunalului nu mai are voie sa foloseasca numele Steaua pt. a nu creea confuzii.Sunt curios cum vor zice comentatorii la televiziuni :,,FCSB are meci azi cu Chiajna,,. :)))) Nasol suna.Nu ti se pare?

decat fcsb "fotbal club stana becali", mai bine suna "echipa gazda/echipa oaspete" sau mai bine "stana"

xhthu
xhthu  •  12 Ianuarie 2015, 13:19
Postat de capitanul23 pe 12 Ianuarie 2015, 10:53

Ce paradox pentru steaua si sa vezi cum e viata : sa fii infiintat de Armata Sovietica si sa fii desfiintat de NATO . Asta da soarta !!!

ce paradox . un zzigan legionar :))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close