FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO EXCLUSIV Asociația PCH, acuzată de uz de fals de ONG-ul care vrea să preia Dinamo de la Negoiță: "E lipsit de orice noimă ce au făcut"

FOTO: RAED KRISHAN +1   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 16:04

Cele două asociații care vor să preia puterea la Dinamo continuă să se dueleze de la distanță. Actorul Răzvan Oprea, unul dintre inițiatorii Asociației "Dinamoviști pentru Dinamo", aduce lămuriri cu privire la conflictul cu asociația rivală.

  • ONG-ul lui Oprea, susținut și de Cornel Dinu, a fost blocat de ultrașii  PCH, care au înregistrat eronat același nume la Ministerul Justiției, pentru a bloca mișcarea asociației ce vrea să cumpere acțiuni de la Negoiță.

"Actul prezentat de ei pentru a ne bloca asociația este unul fals, nu e valabil. Am și documente care arată asta. Ei au făcut uz de fals. Apoi, ca să nu se judece și să obțină o nouă amânare, au cerut ajutor judecătoresc pentru a nu plăti acea taxă de 100 de lei. În data de 30 mai, judecătorul îi va scoate, în sfârșit, din dosar. Aș vrea ca lumea să cunoască adevărul.

Forța proiectului nostru nu stă în numele lui, dar nu vrem să dăm satisfacții unora care cred că au obținut vreo victorie furând startul. Proiectele noastre nu seamănă deloc, ceea ce au lansat dumnealor astăzi nu are niciun conținut, e lipsit de orice noimă. Noi vrem un proiect socios, ei vor să facă o ajutorare: să ia banii și să-i dea unui patron, care oricum nu e în stare să-i investească. Ei n-au niciun statut, e doar o diversiune ce fac ei", a declarat Răzvan Oprea, pentru GSP.ro. 

Primul document atestă că rezervarea făcută de Răzvan Oprea este cea viabilă:

Al doilea document reprezintă revocarea persoanei care a încercat să înregistreze o ascociație cu același nume:

Vezi și: Fanii lui Dinamo și-au ales conducătorul! Pe cine trimite PCH în conducerea lui Dinamo + primele declarații

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
1844932902239793
Tudor Alexandru  •  28 Mai 2018, 23:17
Postat de 1prezescu pe 21 Mai 2018, 18:24

Dinamo are cei mai periculosi huligani si scandalagii printre fanii lui...Toti ultrasii sa fie interzisi pe stadioane in toate tara...nu un an...nu 6 luni ci pe viata !! Vrem sport si nu macel !!!

Adevarul e ca suntem numai oameni periculosi.Avem persoane care lucreaza la Microsoft,la Oracle,banci,agenti vamali,in politie(cu grad),pilot de avion comercial,agent la bursa....Ce sa mai,numai oameni dubiosi...

chris_bu67
chris_bu67  •  22 Mai 2018, 13:51
Postat de 1prezescu pe 21 Mai 2018, 18:24

Dinamo are cei mai periculosi huligani si scandalagii printre fanii lui...Toti ultrasii sa fie interzisi pe stadioane in toate tara...nu un an...nu 6 luni ci pe viata !! Vrem sport si nu macel !!!

du-te la sală,pune-ți căștile-n urechi cap de rumeguș!

neputintafalit
neputintafalit  •  21 Mai 2018, 20:08

la un club care prin bancruta frauduloasa nu a platit 10 mil euro statului , nu e o surpriza

Vezi toate comentariile (10)
Comentează