FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

FOTO EXCLUSIV Luana Rednic îi răspunde lui Victor Becali: „Steliano m-a întrebat dacă tata are nevoie de un fundaș” » GSP a obținut conversația dintre Luana și Filip

Articol de - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 21:34

Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic, a reacționat în exclusivitate pentru GSP.ro, ca urmare a declarațiilor date de Victor Becali după ce au apărut informații că Puriul l-ar fi adus pe Steliano Filip la Poli Iași doar dacă acesta ar fi semnat un contract cu Luana

Luana Rednic susține că Steliano Filip a contactat-o pentru ca aceasta să-i propună tatălui său un fundaș stânga la Iași, dar neagă că venirea lui „Stelu” în „Copou” ar fi fost condiționată de posibilitatea de a-i deveni impresar. 

„Niciodată nu s-a pus problema ca Steliano Filip să semneze cu mine. Dacă ar fi ales să semneze la Iași, transferul s-ar fi făcut prin frații Becali. Steliano a luat, într-adevăr, legătura cu mine pentru a întreba dacă tata are nevoie de un fundaș stânga la Iași. Eu i-am transmis condițiile conform discuției de pe Instagram.

Găsesc foarte ciudat, însă, că Steliano și-a șters partea de conversație de pe Instagram imediat după declarația lui Victor Becali”, a declarat Luana Rednic pentru GSP.ro. 

GSP.ro a obținut conversația purtată pe Instagram de Luana Rednic și Steliano Filip, din care pare să lipsească una dintre replicile lui Filip.

FOTO EXCLUSIV Luana Rednic îi răspunde lui Victor Becali: „Steliano m-a întrebat dacă tata are nevoie de un fundaș” » GSP a obținut conversația dintre Luana și Filip
  • Dacă vreo replică din chat-ul Instagram e ștearsă de vreun participant la conversație, ea dispare din istoricul conversației ambilor.

De asemenea, Victor Becali a precizat că "nu eu am venit cu teoria că Rednic l-ar fi condiționat în vreun fel pe Steliano Filip. Vali Moraru, moderatorul emisiunii, a sugerat asta. Eu am zis că nu cred varianta, dar dacă ar fi așa, atunci să semneze toți cu Luana. Îmi asum, deci, răspunsul, dar nu și faptul că eu aș fi sugerat implicarea lui Rednic sau a Luanei". 

În cele din urmă, cel poreclit „Stelu” a ajuns în Grecia, la gruparea AE Larissa. Filip era liber de contract după despărțirea de Viitorul, produsă la începutul acestui an. 

„Ce face Rednic, îi pune condiții sau ce? Steliano Filip a fost crescut de noi, l-am ținut ani de zile într-un apartament de-al nostru. Probabil că încă are contract cu firma noastră. Era mereu în biroul nostru. 

Să semneze toată țara cu Luana, dacă așa vrea Rednic! Și să împrumute el toate cluburile, să le antreneze el” - Victor Becali, la TV Digi Sport

Vezi și: 

Victor Becali pune tunurile pe Mircea Rednic: „Să semneze toată țara cu Luana!” » De unde a pornit scandalul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
131624217670160
Geani Muraru  •  20 Februarie 2020, 09:14

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  20 Februarie 2020, 08:33

parca ai fi din neamul lui becali, asa logica ai :))

lake1001
lake1001  •  20 Februarie 2020, 04:13

Iasiul îi rupe pe fcesebei, le dă cu terenul în cap. La anul o sa apară revoltă în Liga 1 si drept-urmare fcfcsb o să retrogradeze pe bune !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează