FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - STEAUA 1-2

FOTO EXCLUSIV Momentul emoționant care nu s-a văzut la TV » Gestul de supremă reverenţă al unui fan stelist după Craiova - Steaua 1-2

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 00:00

Florin Niţă, 29 de ani, a avut parte de un moment memorabil la finalul meciului de la Severin, în care a fost din nou cel mai bun stelist, un suporter sărutându-i mâna.

Niță, 29 de ani, are cea mai mare medie a notelor GSP în acest sezon și a reușit prin prestația de sâmbătă să-l convingă pe Daum, prezent în tribună, să-l convoace pentru meciul cu Danemarca.

Citește în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală detalii despre moment, alte informații inedite despre portarul Stelei și situații asemănătoare din fotbalul mondial!

Alte subiecte exclusiv print:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
zagna
zagna  •  20 Februarie 2017, 17:20

Stefan, acel OM din poza este SUPORTER STELIST adevarat si ca el sunt milioane. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

turbozero
turbozero  •  20 Februarie 2017, 15:29

daca ati fi avut demnitate nu ati fi publicat asa ceva.. imi aminteste de ceva similar cu sechelariu

stefan..
stefan..  •  20 Februarie 2017, 14:29

Felicitari echipei lui Gigi Becali pentru o victorie meritata! Cat priveste "stelistul " din discutie, apa de ploaie. In orice comuna cu echipa in liga judeteana gasesti un astfel de personaj. O bere si doi mici. Pretul corect.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează