FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

FOTO Gică Popescu a revenit pe gazon pentru prima dată, la două luni de la eliberare

Popescu, alături de Surdu (dreapta), de fiul său Nicolas (stînga) și de Marius Constantin
Popescu, alături de Surdu (dreapta), de fiul său Nicolas (stînga) și de Marius Constantin

Articol de - Publicat luni, 28 decembrie 2015 00:00

Gică Popescu și-a petrecut Sărbătorile în Brașov, cu o partidă de fotbal între prieteni pe teren sintetic.

Gică Popescu, 48 ani, și-a petrecut sărbătorile alături de familie și prieteni în Poiana Brașov. Cu fotbal! “Baciul” a revenit pe gazon pentru prima dată, la două luni de la eliberare.

Fostul internaţional român s-a aflat în centrul unei poze de grup postate pe Facebook de Romeo Surdu, cu descrierea “friends”, după o partidă între prieteni pe un teren sintetic din Brașov.

De cînd a fost eliberat, Popescu a preferat să fie discret, afișîndu-se doar la cîteva partide de pe teren propriu ale Viitorului.

3 ani,o lună și 10 zile a fost pedeapsa primită de Popescu în Dosarul Transferurilor. A fost eliberat după un an și 8 luni

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (5)
kingdon
kingdon  •  28 Decembrie 2015, 13:16

da, sta cuminte, ca daca mai calca pe bec are o coada de 1 si 5 luni si se duce iar la ocna. un infractor ramane un infractor.

auge
auge  •  28 Decembrie 2015, 13:10

Vai, ce dragut ! De ce nu dati mai multe stiri cu cei care ies din inchisoare ? Sa afle cat mai multi tineri si copii ce tip de treaba este Gica Popescu.

amicu
amicu  •  28 Decembrie 2015, 10:45

Ok.ati facut o stire dupa o poza de pe fcb, dar nu vad nici o relatare de la clasicul "turneu al vedetelor" care se desfasoara an de al in sala sporturilor din Brasov si care aduna atat jucatori retrasi cat si jucatori aflati in activitate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează