FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Gicu Grozav și-a intrat în rolul de "câine" » Fotografia publicată pe InstaStory: "Ce băieți mișto"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 11:21

Dinamo s-a înțeles cu atacantul Gicu Grozav, 28 de ani, fotbalist care a efectuat deja vizita medicală și așteaptă acum doar să-și pună semnătura pe contract. 

Dinamovist convins, Grozav și-a luat deja în serios rolul de "câine": a postat în această dimineață o fotografie cu el alături de Claudiu Niculescu, din vremea când cei doi activau la U Cluj, alături de descrierea: "Ce băieți mișto".

De altfel, Clau-gol este cel care a militat cel mai mult pentru aducerea fotbalistului, fiind bine cunoscută relația strânsă dintre cei doi. 

Liber de contract, Grozav a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015, când a marcat de 4 ori în 13 meciuri. În ultimul sezon, a fost la Bursaspor, în Turcia, acolo unde a dat două goluri și două pase decisive în 24 de partide.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
danirovl
danirovl  •  02 Octombrie 2018, 13:00

Bafta ....sper ca vrei sa mai arati ce sti la dinamo!ia-l pe nistor de mana si ridicati echipa .

liverpool.de.romania
liverpool.de.romania  •  02 Octombrie 2018, 12:35

Gicu Grozav e un jucător fără ambiție. Lucru demonstrat tocmai de faptul ca semneaza cu dinamo, deja o candidata de tradiție la calificarea in playout. #11anifaratitlu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează