FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Reacția lui Dinu după ultima mutare făcută de Dinamo: "Asta e problema care se pune acum"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2018 10:04

Atacantul Gicu Grozav, 28 de ani, a efectuat azi vizita medicală și va semna cu Dinamo, din postura de jucător liber de contract. (Detalii aici)

Cornel Dinu, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre transferul lui Grozav și a spus că are rezerve în privința atacantului.

"Eu am rezerve în privinţa oricărui jucător. Stau să mă gândesc ce a făcut în ultimul timp. El are nişte calităţi și într-o perioadă s-a dovedit un jucător eficient în atac. Dacă stăm să ne gândim ce a jucat el prin Turcia în ultimul an de zile, cu două pase şi două goluri în 24 de partide, am rezerve în ceea ce priveşte evoluţiile lui viitoare.

Calităţi a avut și le-a demonstrat. Se pune problema când va intra în ritmul de joc", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Grozav este în prezent liber de contract și a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015, când a marcat de 4 ori în 13 meciuri. În ultimul sezon, a fost la Bursaspor, în Turcia, acolo unde a dat două goluri și două pase decisive în 24 de partide.

8.000 €pe lună  este salariul pe care Dinamo i l-a oferit lui Grozav în primă instanță

1.000.000 €este cota lui Gicu Grozav, potrivit transfermarkt

Citește și: Rechizitoriu devastator al unei legende: "Nu ne mai revenim niciodată! Dinamo a ajuns o «vacă de muls»

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  02 Octombrie 2018, 11:27

In primul rand campionatul Turciei este mult peste cel al Romaniei si fotbalistii care sunt considerati buni in campionatul nostru nu ar rupe gura targului in Turcia...

sabaton
sabaton  •  02 Octombrie 2018, 11:02
Postat de reddogsv pe 02 Octombrie 2018, 10:59

Avand in vedere cei 5 ani ,,gloriosi'' din era Neputinta ce te mai miri asa? Chiar si nepregatit Grozav e chiar grozav fata de multi din lot iar in atac ca si in aparare chiar e nevoie!

Sa nu fie grozav(u) precum cel de la ploiesti

sabaton
sabaton  •  02 Octombrie 2018, 11:00

Mosule in partea de jos avem un articol despre o tipa Maria din Braila care a devenit e$$$$ ....te gandesti la ce ma gandesc si eu ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează