FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASA TÂRGU MUREȘ

FOTO Golofca s-a sucit » De la "ori plec eu, ori pleacă el" la îmbrățișări amicale cu Grozavu, după ce a marcat

Foto: Captură TV Dolce Sport
Foto: Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 21:43

Cătălin Golofca a marcat în minutul 49 al meciului dintre FC Botoșani și ASA Târgu Mureș și a sărbătorit cu Leo Grozavu reușita, după ce tehnicianul i-a aplicat o corecție fizică în meciul cu Astra.  

 Golofca este la a cincea reușită în acest sezon din Liga 1, iar după ce a înscris a fugit către banca de rezerve pentru a sărbători. Acolo s-a îmbrățișat inclusiv cu Leo Grozavu, tehnicianul care i-a aplicat o corecție fizică la finalul meciului cu Astra (detalii AICI). 

În imaginile surprinse de camerele TV, se vede cum Grozavu l-a sărutat părintește pe cap pe Golofca și l-a felicitat pentru reușită.


Foto: Capturi TV Dolce Sport

În minutul 75 al partidei cu ASA, Golofca a fost schimbat de Grozavu, iar cei doi s-au salutat și îmbrățișat din nou în momentul în care fotbalistul a părărsit terenul.

"M-a lovit pentru că mi-am dat jos tricoul de pe mine. El a spus că am aruncat tricoul, dar se vede și pe imagini că tricoul era pur și simplu în fața mea. După ce m-a făcut varză tot meciul, m-a înjurat, am dat tricoul jos de supărare.

Cu el nu mai vreau să lucrez. Cum aș putea să mai lucrez cu el? Cum pot să-l mai respect vreodată după ce a dat în mine? Cum pot să-i mai ascult indicațiile acum? Ori plec eu, ori pleacă el. Stau până-n vară și vedem ce va fi" reacția lui Cătălin Golofca după meciul cu Astra

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
1215209148567675
Ferdinand Mihai  •  31 Martie 2017, 23:59

Intr-adevar acest titlu arata starea de spirit si modul cum acest ziar vede lucrurile. Ironia aflata in text, nu doar ciuda, dar si dispretul fata de un lucru normal si care nu creeaza rating, exprima sentimentele acestor oameni mici. Pentru voi dragi tiparitori pe net, ziaristi nu sunteti, aceste lucruru sunt de evitat, scadalul sa fie promovat, nu scrieti decat lucruri care nu au legatura cu sportul, decat can-can cu practicanti de sport.... Ati mai castigat un click si un comentariu la aceasta mizerie de articol.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Martie 2017, 23:57

e mult 2 lei pt astia. de 2 bani mai degraba.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Martie 2017, 22:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează