FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO GSP.RO a aflat cum vor arăta echipamentele lui Dinamo din sezonul viitor » Steagul României și un motto vor apărea pe tricou

Articol de - Publicat marti, 26 iunie 2018 16:13

GSP.ro a aflat cum vor arăta noile echipamente de joc ale celor de la Dinamo pentru sezonul 2018/2019. 

Colaborarea dintre dinamoviști și Macron continuă. Italienii, aflați într-o continuă ascensiune, au pregătit deja modelele cu care "câinii" vor să atace play-off-ul.

Printre inovațiile pregătite se numără: 

  • Pentru prima oară vor avea steagul României pe tricou.
  • "Să le arătăm ăstora ce înseamnă Dinamo", este motto-ul care va fi inscripționat pe echipamente, în stilul "Mia san mia" (n.r.  "Suntem cine suntem") de la Bayern Munchen

Celalalte noutăți pot fi citite în ediția de mâine a Gazetei Sporturilor. 

Vezi și: EXCLUSIV Dezvăluiri despre situația lui Dinamo » Ce declară Dănciulescu înainte de cantonament: "Nu promitem marea cu sarea"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
standart
standart  •  26 Iunie 2018, 21:29

Si totusi, desi v-ati straduit cat de cat, nu nimeriti exprimarea corecta. Sa va explic: "la astia" , nu mai discutam "astora" , e desconsiderare. Corect si normal e "acestora". Mai facem o modificare?

mosvasile
mosvasile  •  26 Iunie 2018, 21:07

Fcsb-istul ala de Alexandru David,asa zisul "presedinte" al clubului,a incercat sa dea jos sigla lui Dinamo,cu faimosii "caini rosii",iar Negoita,pusese botu"!Noroc ca sigla apartine lui Nicolae Badea,dinamovist adevarat, care a zis pas!Nu te poti astepta decat la nenorociri de la Negoita si servitorii lui de la hotel!

1281043998699676
Mada Sirea  •  26 Iunie 2018, 20:58
Postat de brutusp pe 26 Iunie 2018, 19:26

Serios? "Motto-ul" ăla?! Sper să fie o gluma proasta. E cam penibil

asta pentru ca habar nu ai de unde provine acest motto si care e isoria lui! dar te-ai gasit sa-ti dai cu parerea

Vezi toate comentariile (35)
Comentează