LIGA 1  ·  DINAMO

FOTO Ionel Dănciulescu a impresionat la gala organizată de el: a purtat pantofi de 1.400 €

Articol de — Vineri, 19 Aprilie 2019, 18:48

Dinamoviștii au petrecut, recent, la un eveniment de modă organizat de Ionel Dănciulescu. „Corbul” și jucătorii „câinilor” au impresionat cu încălțămintea scumpă pe care au afișat-o.

Fotbaliștii sunt recunoscuți pentru faptul că nu se abțin de la cheltuit bani atunci când vine vorba de haine și accesorii. Iar dinamoviștii nu fac excepție.

Ionel Dănciulescu e imaginea Tudor Tailor România, magazin de costume lucrate pe comandă. Directorul sportiv al "câinilor" a organizat, la magazinul de pe Calea Floreasca, un eveniment numit „Danciu&friends”, adică Danciu și prietenii săi, la care i-a invitat pe antrenorul Mircea Rednic, pe preparatorul fizic Paolo Potocnik, dar și pe mai mulți fotbaliști de la Dinamo.

Danciu-gol a impresionat pe toată lumea cu pantofii eleganți pe care i-a purtat. Acesta a ales o pereche de Valentino, cu ținte, care costă în jur de 1.400 de euro.

pantofi
Pantofii de 1.400 de euro ai lui Danciu

Aproape toți dinamoviștii, dar și Rednic și Potocnik, au purtat pantofi sport Hogan. Aceasta e o firmă din Italia foarte apreciată de fotbaliști. Modelele Hogan variază între 250 de euro, cel mai ieftin model, și 550 de euro, cel mai scump.

Dintre jucători, Simon Zenke a fost cel care a atras cel mai mult atenția. Mijlocașul nigerian a purtat o pereche de Gucci "Glitter", pantofi sport plini de sclipici, care costă 730 de euro.

1.500 €pe lună câștigă Dănciulescu din postura de director sportiv al "câinilor", cu 100 de euro mai mult decât l-au costat pantofii Valentino

Citește și:

EXCLUSIV Dinamo a egalat un record vechi de 10 ani » Strategia lui Mircea Rednic atinge noi dimensiuni: numărul uriaș de străini folosiți + statistica în care „câinii” sunt pe locul 2“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (18)

Alexandru Chis  •  20 Aprilie 2019, 12:25

La pantofii de 1.400 de euro s-au asortat perfect... blugii taiati!

fibra  •  20 Aprilie 2019, 09:23

Pe cine a impresionat niste cioci?

Yuri Firsov  •  20 Aprilie 2019, 06:40

IMI PARE RAU DE EL DAR....*** TOT...*** RAMANE!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1