FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - ASTRA

FOTO Istvan Kovacs a comis-o la meciul 200 în Liga 1! N-a dat un penalty evident în Viitorul - Astra » Verdictul specialistului

FOTO: Captură Dolce
FOTO: Captură Dolce

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 21:02

Arbitrul Istvan Kovacs a bifat meciul cu numărul 200 în Liga 1 chiar în partida de astăzi dintre Viitorul și Astra, însă a comis-o grav!

În minutul 26, la scorul de 1-0 pentru giurgiuveni, centralul din Carei n-a acordat o lovitură de pedeapsă Viitorului. Purece a intrat cu mingea în careu și Fabricio a avut o intervenție neregulamentară, însă arbitrul i-a dat cartonaș galben jucătorului Astrei pentru simulare.

Nici Urzică, asistentul de pe partea unde a avut loc această fază, nu a semnalizat infracțiunea. 

"Purece dă mingea pe lângă el, nu cred că ar fi avut motiv să simuleze. Eu cred că Fabricio îl lovește pe Purece și ar fi trebuit să se dea lovitură de la 11 metri. E 11 metri!" Dan Lăzărescu, fostul arbitru, la TV Dolce Sport

În altă ordine de idei, Kovacs e doar al 14-lea arbitru din istoria Ligii 1 care atinge 200 de meciuri conduse la centru.

Istvan Kovacs:
Data nașterii: 16 septembrie 1984, Carei;
Debut: 11.08.2007, Poli Timișoara – Pandurii 3-1;

Vezi și: FOTO Două ratări MONUMENTALE pentru Viitorul! De nervi, Șumudică și-a scos un fotbalist în minutul 23

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
kos_tyn
kos_tyn  •  30 Aprilie 2017, 07:59

nu cred că ar fi avut motiv să simuleze. Eu cred că Fabricio îl lovește pe Purece

368023036732853
Iuga Mircea  •  30 Aprilie 2017, 07:28

vad *** Budescu nu l-a mai avut pe Comanescu arbitru la acest meci ,sa cerseasca 11m ca in meciul cu POLI TIMISOARA ,nu il pot intelege pe Comanescu cum s-a dus seara acasa la familie cu vinovatia ca in ziua respectiva nu si-a facut datoria si ssss-a facut de ras in fata unei intregi tari !Sa-i fie rusine si sa se lase de o meserie fata de care e paralel!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Aprilie 2017, 22:49

noi am avut 2 din avion cu viitorul,dar acum se da unul usor ,in compensatie ca nu sa dat asta,e clara treaba,luni hotiganu isi va face treaba pt fcdb ,zarurile sunt aruncate,se vrea viitorul campioana,dar dupa ce joaca nu merita,evident steaua a fost mai buna !incredibil ce teatru iefint cu acest kovacs,acum a adat fault in atac,mai bine dadea 11m,ce ras peniibil,jenant final pt trupa lui hagi,adversarii nu joaca ,arbitrii sunt pro viitorul !nu il injur pe hagi,dar e penibil si nu merita nimic ! !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează