FOTBAL  »  Superliga  »  CARICATURĂ

FOTO Jurnaliștii englezi i-au făcut portretul lui Becali » Caricatura prin care îl prezintă pe patronul celor de la FCSB

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 10:18

Publicația engleză FourFourTwo a realizat o selecție a "celor mai nebuni 23 de patroni din fotbal", în care l-au inclus și pe Gigi Becali.

Becali are o companie selectă în materialul publicației, fiind ales alături de Silvio Berlusconi (fost patron al lui AC Milan), Jesus Gil (fost președinte la Atletico Madrid) , Maurizio Zamparini (fost conducător la Palermo) sau Ramzan Kadârov (Terek Groznîi).

Jurnaliștii britanici i-au realizat un portret lui Becali și nu au uitat să includă o parte dintre declarațiile controversate pe care acesta le-a făcut de-a lungul timpului.

Englezii i-au realizat și o caricatură lui Becali, în care patronul FCSB apare în fața unei icoane cu Iisus purtând pe piept vechea siglă a echipei, pierdută în instanță. 

Toate detaliile despre articolul din FourFourTwo pot fi citite în ediția tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor și în Gazeta digitală!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
ando89
ando89  •  07 Mai 2017, 13:56

Parcă-i un moai de pe Insula Pastelui:))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează