FOTBAL  »  Superliga  »  METROSPORT

FOTO Liga 1 la soare! Cum se relaxează fotbaliștii din campionatul românesc: destinații de vis

Damjan Djokovici a mers peste Ocean, în America, vizitând New York-ul pentru câteva zile +8   FOTO
Damjan Djokovici a mers peste Ocean, în America, vizitând New York-ul pentru câteva zile

Articol de - Publicat vineri, 08 iunie 2018 10:07

Fotbaliștii se relaxează și se energizează în scurta vacanță estivală, majoritatea căutând destinații deosebite.

Liga 1 este în vacanță. A rămas de disputat barajul dintre "corijenții" de la Voluntari și surpriza eșalonului secund, Chindia Târgoviște, mâine și miercurea viitoare. Dar fotbaliștii din play-off și din play-out se relaxează deja în sejururi cu iubitele și cu soțiile.

Destinația preferată de vacanță a fost Barcelona, Catalunia fiind vizitată de mulți jucători, români și străini. Fie și doar pentru un city-break, așa cum a fost cazul lui Alex Ioniță II, de la CFR Cluj, și Silviu Balaure, de la Astra, care au vizitat Barcelona în drum spre Ibiza. Florin Tănase, Andrei Vlad, chiar și Antonio Jakolis, care revine în proprietatea Stelei, toți împreună cu jumătățile lor, sunt alți "catalani".

Barcelona îi așteaptă și pe oltenii Mitriță, Băluță și Bărbuț. Fausto Rossi s-a căsătorit în această perioadă, iar Tiago Ferreira și-a sărbătorit luna de miere, ultimul pe plajele extraordinare din Maldive. De săptămâna viitoare, încep reunirile și gata vacanța!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează