FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREŞ

FOTO Nu se dezminte » La o etapă după ce l-a băgat în spital pe Raul Rusescu, Gabi Mureşan a lovit din nou cu cotul

Articol de GSP - Publicat luni, 03 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 03 noiembrie 2014 19:17

Gabi Mureşan a recidivat astăzi, la partida cu Viitorul, 0-0, lovindu-l cu cotul pe Andjelkovici.
La numai o etapă după ce Raul Rusescu a fost operat după un cot în figură primit de la mijlocaşul mureşenilor, acesta a repetat episodul şi la Chiajna. Lovitura a fost însă mai slabă şi la nivelul pieptului, Andjelkovici fiind mai norocos decît atacantul Stelei, care a fost operat şi va reveni pe teren abia în 2015.

Mureşan a primit ”galben”, acesta fiind cel de-al şaptelea avertisment al sezonului, urmînd să fie suspendat pentru etapa următoare. Mijlocaşul a mai încasat şi un cartonaş roşu, după două ”galbene”, la partida cu Chiajna.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
sweetdirtybastard
sweetdirtybastard  •  04 Noiembrie 2014, 13:32
Postat de redsef2005 pe 03 Noiembrie 2014, 20:35

Bineînţeles că idioţii de serviciu "forever" şi "forumeer" au sărit ca arşi cu comentariile lor idioate de jegoşi! Că la faza respectivă TREI gunoaie din echipa blatistului lor favorit Hagi l-au faultat pe Mureşan în toate stilurile posibile - tras, ţinut, împins, dat la picioare din spate - şi niciunul nu a luat galben nu vor să vadă, nesimţiţii dracului!!! Sigur că nici articolul nu spune asta - pariu pe oricât că autorul nici nu a văzut meciul! - dar na, se caută reacţia pitecantropilor stelişti, nu informarea corectă... Nici de faultul din spate la Hora în careu şi penaltyul neacordat pentru ASA nu suflă o vorbă! Presă becaliotă, exclusiv pentru uzul idioţilor...

Cum prindeti o echipa care bate Steaua, cum va transformati in avocatii lor, voi dinamovistii. Esti de cea mai joasa speta, cu asemenea comentariu ai venit si cand Rusescu a plecat cu ambulanta de pe teren ? Sigur ca nu! Prietene, aveti N probleme: sunteti in insolventa; in prag de faliment, iar Steaua va da cu terenul in cap de 3 (TREI!) ani si jumatate. Insa pe voi va roade de ce "nu se spune nimic" de faulturile asupra mercenarului astuia chelios care confunda terenul de fotbal cu sala de kick-boxing, aproape in fiecare meci! Pentru jaful din etapa trecuta, cu Steaua, sper ca mercenarii de la ASA sa iasa, de-acum incolo, din fiecare meci cotonogiti si furati ca-n codru de arb

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Noiembrie 2014, 13:20
Postat de nebraska pe 04 Noiembrie 2014, 05:49

Nici macar de galben n-a fost...arbitru de c..c..t

Ce prost esti, n-ai nicio treaba cu fotbalul. Pentru gesturi d-astea se da cartonas indiferent de intensitatea loviturii. Iar daca ii dadea sangele sau il taia, rosu direct.

nebraska
nebraska  •  04 Noiembrie 2014, 06:07
Postat de forumeer pe 03 Noiembrie 2014, 23:48

Bai, tartane, vezi ca nu ne-am tras de sireturi, pisa-m-as pe dinamul tau blatist. Sper sa dai cat mai curand de unul ca Muresan sa-ti fta un cot un tampla si sa te bage in coma. Pana n-o sa faca SI asa ceva cheliosul nu se va lua nicio decizie impotriva lui... trebuie sa fie omorat cineva. Sper sa fii tu.

Prost mai esti taranoiule,inca nu ti-a trecut durerea ca ASA a invins steoaya ta blatista...

Vezi toate comentariile (31)
Comentează