FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

FOTO Party cu surprize » Liderul a primit în dar noul imn al echipei: "Părintele nostru n-are egal, e Hagi, e conducătorul, noi vrem să strălucească Viitorul, cum strălucea și Hagi la balon!"

Articol de - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 00:00

Campioni de iarnă în Liga 1, Hagi Boys au început să sărbătorească imediat după succesul cu Botoșani, 3-1.

Au încins o horă la mijlocul terenului, în apaluzele puținilor spectatori care au cutezat să înfrunte frigul siberian de la Ovidiu. Fiesta a continuat în vestiar, unde s-a cântat și s-a scandat cu patos: "Cine e pe primul loc? Cine e pe primul loc? Viitorul eee!".

Petrecerea s-a mutat apoi în salonul Hotelului Iaki. Jucători, antrenori, staff administrativ, sponsori, toți au luat parte la bucurie. Muzica a răsunat puternic și au început să curgă surprizele.
Prima oferită de cântărețul care a animat atmosfera. Un imn antrenant, cu un refren pe măsura momentului: "Viitorul Constanţa, luptă pentru glorie / Vrem să scrii istorie / Luptă şi într-o bună zi / Campioană tu vei fi!".

VIDEO + VERSURI aici

Fotbaliștii l-au adoptat rapid și noul imn a răsunat puternic din piepturile lor. "E prima oară când l-am auzit, dar până ne întoarcem din vacanță o să învățăm versurile", a decretat căpitanul Romario Benzar.

A doua surpriză i-a așteptat pe teresa hotelului. Un vițel de dimensiuni impresionante, pus pe proțap încă de la prânz. Alături, tradiționalele băuturi de iarnă, vinul și țuica fiartă. Și încă o surpriză, un tort imens, înconjurat de artificii.

Boli, dans pe ritmuri armânești

În mijlocul băieților săi, Hagi a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze. A dansat alături de soția sa, Marilena, dar și de fiica lor, Kira, venită din SUA pentru a petrece Sărbătorile alături de familie. Și ei au avut parte de o surpriză ticluită de oficialii clubului. Un buchet imens de flori pentru Marilena și câte o plachetă de mulțumire pentru fiecare.
"Marilenei trebuie să-i mulțumim pentru că a acceptat să bag toți banii în acest proiect", a spus Hagi râzând, apoi i-a certat în glumă pe Paul Peniu și Zoltan Iasko: "Nu vreau acum, că suntem la mijloc de drum. Mie să-mi dați în vară, când o să fim campioni".

Spectacolul s-a mutat pe ringul de dans, unde Kevin Boli și Dani Lopez au fost remarcații petrecerii. Provocați de Boban Nikolov, fostul mijlocaș al Viitorul, ajuns între timp la Vardar Skopje, și de team-managerul Costin Mega, cei doi străini au interpretat în mod propriu și personal un dans tradițional armânesc, pamporea. Dacă Lopez a ales să arunce în luptă și câteva mișcări din dansurile spaniole, Boli a uimit prin rapiditatea cu care a învățat pașii, fiind aplaudat la scenă deschisă de coechipieri și invitați, printre care s-a aflat și Stere Halep, tatăl Simonei.

"Am realizat ceva măreț, sperăm să continuăm la fel, să terminăm pe primul loc și la sfârșitul campionatului"
Romario Benzar, căpitan Viitorul

"Suntem foarte fericiți, am avut un final de an extraordinar. Suntem pe primul loc și asta e tot ce contează"
Bogdan Țâru, fundaș Viitorul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
178288629309614
Eduard Girnita  •  21 Decembrie 2016, 11:21

Ce zmei sunte-ti in campionatul asta de doi bani! Lasa ca o sa va face-ti iar de ras in cupele europene.Acolo nu mai merge cu arbritrii milogi si penalty-uri imaginare! Oare cine v-a dat 6 buc.? Gent,Genk, ca am uitat!

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Decembrie 2016, 10:55

Partidul,Ceausescu ,Romaniaaa! era o melodie si inca una Copacul demn se-nalta in gradina mea ....

lapusneanul
lapusneanul  •  21 Decembrie 2016, 09:50

interesante versuri, mai ales strofa cu .....conducatorul.:).....lipsesc ..mult iubit, uraaaa si aplauzele frenetice..:)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează