FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

FOTO Petrecere cu friptane » Steliștii au sărbătorit tripla pînă dimineaţă la un restaurant din Clinceni

DEZMĂŢ.
După un an în care au
ținut strict la meniu,
steliștii s-au distrat
pe cinste și-au
mîncat din toate
preparatele gătite
special pentru ei +5   FOTO
DEZMĂŢ. După un an în care au ținut strict la meniu, steliștii s-au distrat pe cinste și-au mîncat din toate preparatele gătite special pentru ei

Articol de , - Publicat marti, 02 iunie 2015 00:00

"Campionii, campionii!", strigau steliştii imediat după ce-au plecat de la Arena Naţională. Însoţiţi de soţii sau de prietene, Chipciu, Prepeliţă şi compania au petrecut mai multe ore lîngă Bucureşti, la Belvedere Ballroom, un restaurant din comuna Clinceni.

Cele trei trofee au fost expuse la loc de cinste, iar pe ritmuri de manele cîntate de Adi de la Vîlcea petrecerea a început! Invitaţi speciali la petrecere, foştii jucători Vlad Chiricheş şi Claudiu Keşeru, dar şi Ilie Năstase sau preşedintele de onoare al clubului, Viorel Păunescu.

Antrenorul Gâlcă a venit printre ultimii, alătui de cei trei copii, a fost aplaudat de stelişti, apoi a mers și și-a salutat fiecare jucător în parte, într-un gest de rămas bun. A trecut și pe la masa unde se aflau Năstase și Păunescu, s-a pupat cu aceștia și a zîmbit la felicitările lor.

După ce s-au pozat cu cele trei trofee, iar fotografiile au ajuns pe reţele de socializare, jucătorii în frunte cu Bourceanu şi Tănase au luat cu asalt curtea restaurantului unde îi aşteptau mai mulţi berbecuţi la proţap, dar şi alte bunătăţi pregătite de bucătarii stabilimentului.

Fotbaliştii au renunţat să mănînce în restaurant, preferînd să guste direct de pe grătar. Chiar dacă petrecerea era încă în toi, Arlauskis, Guilherme şi Varela au fost primii care au plecat, avînd bilete de avion ieri dimineaţă. Mai mult, Chipciu şi Rusescu au plecat şi ei pentru cîteva zile alături de soţii în Spania, la Palma de Mallorca.

Înainte de finalul petrecerii, Gâlcă le-a mulţumit jucătorilor pentru performanţa istorică din acest an şi le-a urat mult succes pe viitor, părăsind incinta restaurantului în aplauzele tuturor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează