FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FOTO S-a făcut transferul celui mai faimos fotbalist străin care va juca în Liga 1! Primele imagini cu Julio Baptista la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 august 2018 14:07

Fostul mijlocaș din perioada "galacticilor" lui Real Madrid, Julio Baptista, 36 de ani, a semnat azi un contract cu CFR Cluj, după ce ieri a efectuat vizita medicală. 

"Suntem bucuroși să vă anunțăm că am perfectat transferul lui Julio Baptista, fostul mijlocaș al lui Real Madrid, Arsenal și AS Roma!

Fotbalistul brazilian are 112 goluri marcare în întreaga carieră, perioadă în care a bifat 355 de meciuri în toate competițiile și vine în Gruia pentru a ne ajuta în atingerea obiectivelor stabilite!

Îi urăm „bun venit” în familia CFR și mult succes în tricoul „alb-vișiniu”!

Bem vindo, Julio!", se arată într-un comunicat postat în urmă cu câteva minute pe site-ul oficial al campioanei. 

Baptista este cel mai faimos jucător străin care vine în campionatul României. În urmă cu 13 ani, cel poreclit "Bestia" era unul dintre cei mai buni jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pe mijlocașul ofensiv pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla.

Baptista a bifat 77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri, în perioada în care la madrileni evoluau legende precum Zidane, Raul, Ronaldo, Beckham sau Roberto Carlos!

25de milioane de euro era cota lui Baptista în 2005, conform transfermarkt

Ulterior perioadei Real Madrid, jucătorul crescut la Sao Paulo a mai evoluat la Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City.

Ieri, CFR Cluj a anunțat și transferul portarului Jesus Fernandez, 30 de ani, și el fost la Real Madrid. (Detalii aici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
tonyys
tonyys  •  18 August 2018, 19:46
Postat de ando89 pe 18 August 2018, 19:19

Un fel de Rusescu. Doar că a jucat la Real și pentru Brazilia, mari minusuri.

Rusescu are totusi 30 de ani, varsta la care mai poti reveni la nivel inalt spre deosebire de brazilian - la 37 de ani majoritatea fotbalistilor sunt deja retrasi.

7martie2018
7martie2018  •  18 August 2018, 19:46

Asta da transfer, nu Rusescu și ăștia de la Astra.. PS: cu Latolevic cum a ramas? :)))

rin08
rin08  •  18 August 2018, 19:24

47 meciuri la nationala BRAZILIEI 5 goluri nu poate sa uite fotbalul fizic da dar tehnic nu restul sa i giugiuliti BARZOIU

Vezi toate comentariile (32)
Comentează