FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

FOTO Scandal între MM, Nedelcearu și PCH » Gesturile ironice ale oficialului

Foto: Alex Nicodim +1   FOTO
Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 22:40

La finalul meciului câștigat de FCSB cu Dinamo, scor 2-1, Mihai Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor s-a răzbunat pentru că a fost înjurat tot meciul de suporterii din PCH și le-a arătat acestora tabela.

După câteva minute s-a îndreptat arogant spre zona în care se afla Peluza Cătălin Hîldan. Ionuț Nedelcearu a venit la el și i-a sugerat acestuia să plece din acea zonă, moment în care cei doi și-au aruncat vorbe grele.

În cele din urmă, oficialul roș-albaștrilor a plecat spre vestiare fiind vizibil fericit pentru victoria obținută de echipa sa împotriva marii rivale.

"Victoria e uriașă, iar fanii au înțeles că FCSB e Steaua! Mă bucur că am trecut de Dinamo chiar și cu o greșeală flagrantă de arbitraj premergătoare golului lui Dinamo. Pleașcă are ochiul umflat", a declarat Mihai Stoica.

"Și-au dorit victoria mai mult decât noi. E normal ca suporterii să aibă reproșuri asupra mea, dar nu-i bag în seamă, îmi văd de treaba mea" Ionuț Nedelcearu la TV Digi Sport

Citește și: Ce nu s-a văzut la TV » Incident la Derby, meci întrerupt pentru 60 de secunde. Imagini filmate din tribună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
1636051316609667
Tatar Domnica  •  03 Aprilie 2017, 10:17

*** *** de pușcăriaș și de mimisor...***...Nopțile sunt alunecoase,întunecate și periculoase mai ales pentru ***!Nu se știe niciodată de unde îți vine...fluierul de final după câtă ura,mojicie,,mitocănie, nesimțire și violenta ai semănat! !!Odată tot va răsări ceea ce se...potrivește! !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sooos1ck
sooos1ck  •  03 Aprilie 2017, 08:38
Postat de zizu pe 03 Aprilie 2017, 08:24

degetul ala cred ca arata sticla de vodca din elvetia....sau chiloteii pe care i arata fata lui cand iese din cluburi...

Ce treaba are fiica-sa cu meciul?!

zizu
zizu  •  03 Aprilie 2017, 08:24

degetul ala cred ca arata sticla de vodca din elvetia....sau chiloteii pe care i arata fata lui cand iese din cluburi...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează