FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CSMS IAȘI

FOTO și VIDEO Debut cu frîna de mînă trasă! Voluntari obține primul punct în Liga 1 după 1-1 cu CSMS Iași

FOTO: Alex Nicodim +9   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iulie 2015 20:20

FC Voluntari a obținut primul punct în Liga 1 după 1-1 cu CSMS Iași. Evoluția ilfovenilor nu a fost una entuziasmantă, însă punctul obținut le dă un plus de moral în noul sezon jucătorilor lui Bogdan Vintilă.

 Cu un stadion aproape gol, FC Voluntari n-a părut deloc timidă la debutul pe prima scenă fotbalistică din România. A primit gol repede, dar n-a renunțat.

Grigorie a spart gheața în sezonul acesta cu o execuție care i-a ridicat în picioare chiar și pe puținii fani veniți din Pipera pentru a o susține pe Voluntari.

Ceva mai experimentați și mai obișnuiți cu aerul Ligii 1, ieșenii au continuat să atace, însă o neatenție a lui Voicu în defensivă i-a readus pe ilfoveni în joc.

Pîrvulescu a transformat un penalty obținut de Călințaru și a readus egalitatea pe tabelă după doar jumătate de oră. După o Supercupă modestă, în care Steaua și ASA au chinuit fotbalul, puțini se așteptau la spectacol în primul meci din Liga 1.

Ciucă le-a dat emoții

Dacă prima repriză s-a ridicat fără nici o problemă la nivelul Ligii 1, jucătorii celor două echipe ne-au readus la realitate și ne-au arătat că totuși se duelează două echipe fără prea multe pretenții.

Mădălin Ciucă și-a lăsat echipa în inferioritate, iar din minutul 61 scopul ieșenilor era să plece măcar cu un punct de pe "Ștefan cel Mare".

Voluntari a dominat ultima parte a jocului, dar e greu să remarci un jucător. E dificil și să găsești o perioadă a jocului în care echipele să fi legat mai mult de 4 pase.

A fost egal! Un rezultat bun pentru Voluntari, chiar dacă a jucat jumătate de oră cu un om mai mult pe teren, și un rezultat mulțumitor pentru CSMS Iași care a început sezonul cu un punct în deplasare.

Duel între cei mai experimentați

Ștefan Grigorie (CSMS Iași), Vasile Maftei (FC Voluntari) și Dinu Todoran (FC Voluntari) sînt cei mai experimentați jucători din Liga 1. Cei trei au fost titulari în acest meci.

Primul are 352 de jocuri în Liga 1 și e lider la acest capitol. Vasile Maftei a ajuns și el la 344, în timp ce Dinu Todoran are 311.

De altfel, cei trei sînt singurii fotbaliști din Liga 1 cu peste 300 de meciuri pe prima scenă fotbalistică.

FC Voluntari - CSMS Iași 1-1
Marcatori: Pîrvulescu (30 pen.) / Grigorie (10)
Eliminat: Ciucă (61)
VIDEO de la meci

FC Voluntari: Balauru - Maftei, Novakovici, S. Rădoi, Pîrvulescu - Novac, Todoran - Deac, Hamed Kone, Călințaru - Ad. Bălan

CSMS Iași: Grahovac - Voicu, Mihalache, Ciucă Țigănașu - Viveiros, Enescu, Mitici, Gheorghe, Grigorie - Golubovici

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
plischi
plischi  •  11 Iulie 2015, 06:28

prin anii '70 cam asta era nivelul fotbalului jucat de echipele de C. jucatorii sunt un pic mai iuti, dar fotbalul nu este atletism, oameni buni!

valiza.epo
valiza.epo  •  10 Iulie 2015, 20:46

Campionatul a inceput in buna traditie manelo-miticeasca: CU UN FURT! Aferim...

brancusi
brancusi  •  10 Iulie 2015, 20:39

S-a observat ca lumea astepta sa ia cu asalt stadioanele pe care evolueaza puternica si galonata echipa eal Voluntari!Iar Iasiul,cu groparul celui mai frumos vis al nostru(CM din SUA),eclatantul Florin Franea,va avea "succesuri" multe!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează