FOTBAL  »  Superliga  »  CFR-CHIAJNA 2-4

FOTO şi VIDEO Echipa minune a lui Reghe a umilit liderul în Gruia » CFR Cluj - Concordia 2-4

foto: Lorand Vakarcs +11   FOTO
foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 aprilie 2012 20:57

Concordia a produs surpriza de pînă acum a etapei a 27-a. A învins în Gruia pe CFR Cluj cu 4-2. Vranjes şi Ronny au înscris pentru gazde, iar pentru Chiajna au marcat I. Iordache, Krumov, Rocha şi Alex.

VEZI AICI GOLURILE

După începutul de meci, echipa lui Reghecampf părea liderul Ligii 1. I. Iordache a dat lovitura în minutul 7. Oaspeţii s-au trezit abia în minutul 16. Bastos a executat o lovitura libera şi Vranjes a egalat cu o lovitura de cap.

Chiajna a revenit la cîrma jocului şi dat drumul la noi serii de atacuri periculoase. O fază fixă a adus din nou oaspeţii în avantaj. Ad. Popa a executat un corner, Krumov a reluat pe mijlocul porţii, dar Beto a scăpat mingea în poartă, 1-2. Pe jocul foarte slab al celor de la CFR Cluj, Rocha a mărit diferenţa cu un şut la colţul lung, dintr-o poziţie suspectă de ofsaid(38). Cu un "cap" din centrarea lui Guilherme , Alex a stabilit scorul la pauză, un neverosimil 1-4!


Clujenii au revenit montaţi de la cabine şi au marcat repede. L. Ganea i-a pasat ideal lui Ronny, care a redus din diferenţă, 2-4.

Gazdele au presat, iar Niţă l-a blocat pe Ronny în două rînduri şi a păstrat tabela intactă. Muzac a fost eliminat în minutul 73, iar Mureşan i-a luat-o pe urme 4 minute mai tîrziu. În ultimele minute, Niţă a jucat din nou rolul eroului şi i-a blocat pe Sougou şi Ronny în poziţii de unu' la unu'.

CFR Cluj va pierde prima poziţie dacă Dinamo va învinge Ceahlăul.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT!

Echipe de start
CFR CLUJ: Beto - Maftei, Cadu, Piccolo, Nicoară - G. Mureşan, Peralta - Sougou, Vranjes, Bastos - Ronny
Antr. I. Andone

Rezerve: Stăncioiu, Sare, De Zerbi, Panin, Hora, Nuno Diogo, L. Ganea

CHIAJNA: Niţă - Krumov, Mamele, D. Bratu, Guilherme - Ad. Popa, Muzac, I. Filip, I. Iordache - Rocha, Alex
Antr. L. Reghecampf

Rezerve: Baruch, Viorel Dinu, R. Iancu, Adrian Popa II, Victoraş Iacob, Silviu Pană, Vlad Munteanu

Arbitru: Robert Dumitru
Asistenţi: Eduard Dumitrescu, Florin Ungureanu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (973)
biancorossi
biancorossi  •  23 Aprilie 2012, 04:10
Postat de lukasoil17 pe 23 Aprilie 2012, 02:09

n'ai pierdut nimic....daca ajungi pe acolo sa-ti iei si binoclu cu tine

si microscopul optic.

biancorossi
biancorossi  •  23 Aprilie 2012, 04:10

knock out. gruia a fost vandalizata. efectiv facuta praf si pulbere de comuna chiajna. comuna chiajna de langa bucuresti a umilit clujul ceferist. mi se pare cunoscuta figura portarului, betu... nu e titularul nationalei din atolul Mururoa ??

terminatorul2
terminatorul2  •  23 Aprilie 2012, 03:47

SA VA INTRE BINE IN CAP , IN CUPELE EUROPENE (GRUPE) , NUMAI STEAUA VA JUCA , RESTUL STATI LA TV SI VA UITATI LA NOI . FORTA STEAUA !!!!

Vezi toate comentariile (973)
Comentează