LIGA 1  ·  VIITORUL - PETROLUL 1-3

FOTO şi VIDEO Gest superb al lui Victor Astafei după prima reuşită din meciul cu Viitorul: "Sînt naţionalist, sînt patriot şi ţin cu România"

Captură Look Plus +2 FOTO
Captură Look Plus

Luni, 29 Septembrie 2014, 00:00

Victor Astafei se simte foarte bine la Petrolul şi a demonstrat acest lucru şi în partida cîştigată de formaţia sa în faţa Viitorului, scor 3-1, în care a înscris două goluri.Fotbalistul "găzarilor" a avut şi un mesaj pregătit pe sub tricoul de joc după marcarea primului gol, din minutul 83. "Uniţi sub tricolor" era scris pe un tricou pe care jucătorul Petrolului l-a arătat la celebrarea primei reuşite.

"Acest tricou semnifică mai multe lucruri. L-am primit cadou de la membrii galeriei echipei naţionale. Sînt naţionalist, sînt patriot şi ţin cu România", a spus Astafei pentru Dolcesport.

"Uniţi sub tricolor” este un proiect al ultraşilor români care îşi propun să susţină în mod independent echipa naţională a României.

Astafei a mai avut un moment de patriotism pe cînd juca la Oţelul Galaţi. Atunci a reuşit un gol în faţa Chiajnei, scor 1-1, şi a protestat împotriva exploatării miniere de la Roşia Montană, avînd pe sub tricoul de joc un altul inscripţionat cu mesajul: "Salvaţi Roşia Montană".

Vezi VIDEO cu mesajul transmis de Astafei după golClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (9)

garagata  •  30 Septembrie 2014, 08:44

Bravo Astafei!!!!un roman adevarat!!!!Asa ar trebuie sa fim toti ...PATRIOTI SI UNITI!!!! in special impotriva bozgorilor!!!!HAI ROMANIA!!!!

daculliber  •  29 Septembrie 2014, 21:21

Respect Astafei! Poate mai convingi si niste colegi de-ai tai sa afiseze mesaje cu adevarat relevante pentru tara, nu de genul:pentru sotia mea, pentru vecinul meu, pentru pisica bunicii,etc!!! Bravo Astafei, esti barbat adevarat! Poate te vede si Piturca!

assf  •  29 Septembrie 2014, 13:53

daca ajungeti sa-l cunoasteti pe victoras o sa vedeti ca e un om de nota 10. am avut sansa sa-l cunosc pe vremea cand juca la medias. un om cu un caracter pe care putini il au. bravo lui si bafta in cariera si-n viata privata !!!

Vezi toate comentariile (9 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1