FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO Tibii de războinic » Cum arată picioarele dinamovistului Wanderson Miranda după duelurile din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iunie 2014 00:00 / Actualizat marti, 24 iunie 2014 21:05

Picioarele sud-americanului păstrează cicatricele duelurilor tari cu adversarii din carieră, ultimele fiind "cadouri" din partea lui Pătulea


Wanderson Miranda s-a integrat ultrarapid în "haită". Un brazilian tipic, senin, chiar dacă zîmbetul descoperă un aparat dentar generos. Inspectînd picioarele fotbalistului de 24 de ani ai un şoc: tibiile sînt lovite, pline de vînătăi şi cicatrice! Urmele războaielor din teren nu se vor şterge prea uşor, multe dintre ele niciodată.

Jucătorul a explicat pe ton jovial, pentru Gazeta Sporturilor: "Niciodată nu m-am ferit de intrările tari. Probabil, le-oi fi lăsat şi eu altora «amintiri». Nu sînt nici dur, nici nu m-am plîns vreodată de loviturile primite. Îmi dau seama că astfel de lucruri se întîmplă la fotbal, că nu e sport de domnişoare. Cea mai mare cicatrice, sub genunchiul drept, o am de la un atacant de la Vaslui, Pătulea. Am ajuns să nu mai simt vreo teamă cînd îmi văd piciorul însîngerat. Probabil, ca fotbalist al lui Dinamo, voi mai face rost de nişte «cadouri», asta e, nu mi-e teamă de nimic pe gazon".


"Îmi place mult de Miranda, de-abia aştept să-l văd cum se mişcă în meciuri. E un fotbalist mai mult decît interesant"
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

4.000 de euro este salariul lunar al lui Miranda în Ştefan cel Mare

Globetrotter
Fotbalistul de 23 de ani s-a plimbat în cariera sa, avînd dueluri aprige peste tot în lume. Plecat în 2009 de la juniorii lui Criciuma, a ajuns la Braga. După un an la formaţia Under 19, lusitanii l-au împrumutat în Slovenia, la Dravinja Kostroj. Apoi a fost trimis la Terrassa, în liga a 3-a spaniolă. A revenit în Portugalia, la FC Vizela, a ajuns iar la Braga, doar pentru 6 luni. La începutul lui 2013 a mers la Panachaiki Patra, în liga a treia elenă, iar Corona l-a adus anul trecut, în august, fiind transferat de Dinamo în această vară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 02:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

..)))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Iunie 2014, 03:35
Postat de caminero pe 25 Iunie 2014, 11:06

Tu care redactor-dobitoc eşti? te-au pus ăştia să agiţi spiritele p-aci?

..>))))))))))))

conasu_boeru
conasu_boeru  •  25 Iunie 2014, 15:49
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pai pe aici e locul unde pot vorbi si ei sa nu ii intrerupa nimeni ! E locul perfect pentru refularea multora, a caror viata e ...goala !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close