FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - ASTRA

FOTO Țucudean, la fel ca Van Gaal! Gest surprinzători făcut de atacant la adresa arbitrului, pentru care e făcut praf: "El vrea să dea lecții, dar în Anglia era spectator!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 aprilie 2016 21:34

În minutul 41 al meciului ASA Tg. Mureș - Astra, George Țucudean a fost protagonistul unei faze amuzante.

După un duel între atacant și Junior Morais, centralul Ovidiu Hațegan a dictat fault, la semnalizarea tușierului.  Atacantul lui ASA nu a fost de acord cu decizia, susținând că a fost o simulare a jucătorului Astrei.

Pentru a-i arăta tușierului că a fost simulare, Țucudean s-a dus în fața arbitrului și s-a aruncat pe gazon.

tucu 2

tucudean

FOTO: Captură DolceSport

"Poate îi explică cineva lui Țucudean cum e cu jocul de fotbal. Din păcate, de când a venit la ASA ne explică cum e cu jocul în Premier League. Dacă acolo a fost spectator, în Liga 1 este pieton. El încercă să dea lecții, dar săracu.. Pentru a da lecții, trebuie să fie un exemplu"
Dinu Gheorghe la DigiSport

La fel ca Van Gaal

Țucudean a procedat ca Louis Van Gaal, antrenorul lui Manchester United, care a făcut un gest asemănător într-o discuție cu arbitrul de rezervă al meciului cu Arsenal, pentru a sublinia că un londonez a simulat.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ion2010
ion2010  •  26 Aprilie 2016, 08:28

S-a gasit cine sa vorbeasca despre Tucudean: unu care punea piedica la jucatorii adversi in timpul meciului cand era pe banca Astrei. Dar asa e cu tupeul de securist.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează