FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - FCSB 1-2

FOTO + VIDEO Chiajna - FCSB 1-2 // Victoria puștilor » Cei mai tineri fotbaliști ai lui Dică au întors tabela la Chiajna în 10 minute!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +14   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 23:01

FCSB s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Chiajna, împotriva Concordiei, grație golurilor lui Daniel Benzar (19 ani) și Dennis Man (18), în etapa a patra a Ligii 1. Roș-albaștrii au egalat la puncte ocupantele primelor două poziții, FC Botoșani și CFR Cluj.

Partida a început cu emoții pentru gazde, din cauza problemelor cu instalația de nocturnă, care a cedat cu aproximativ 10 minute înainte de startul meciului. Organizatorii au remediat însă problema, iar meciul a început cu o întârziere de câteva minute.

Cele două formații nu au amenințat porțile adverse în startul meciului, iar prima ocazie notabilă a venit abia după o jumătate de oră de joc, când Pleașcă a trimis o minge periculoasă în careu, respinsă în corner de Bălgrădean.

Gnohere a bifat și el o șansă importantă cu cinci minute înainte de pauză, când șutul său puternic din afara careului a fost respins cu dificultate de Bălgrădean.

Dică a efectuat o dublă schimbare la pauză, când a renunțat la Grecu și Junior Morais și i-a trimis în teren pe Man și Ovidiu Popescu.

Repriza a doua a început însă cum nu se poate mai rău pentru roș-albaștri, care s-au văzut conduși în minutul 55. Cristescu a deschis scorul pentru ilfoveni, la primul șut pe spațiul porții al Concordiei, în urma unei faze la care a fost scăpat din marcaj de De Amorim.

Nicolae Dică a mutat încă o dată și l-a introdus pe teren pe Denis Alibec, în locul lui De Amorim.

FCSB a restabilit egalitatea cu aproximativ un sfert de oră înainte de final, când Daniel Benzar a marcat cu un șut imparabil la vinclu, din interiorul careului, după o pasă a lui Ovidiu Popescu.

Dennis Man a adus victoria FCSB-ului cu un gol marcat în mniutul 86, când a reluat în plasă o minge scăpată printre degete de Bălgrădean și a bifat a doua reușită decisivă în doar patru etape, după golul victoriei înscris în prima etapă, împotriva celor de la FC Voluntari.

VIDEO » Concordia Chiajna - FCSB 1-2
A marcat: Cristescu '53/Benzar '76, Man '86

Echipele de start:

Chiajna: Bălgrădean - Feussi, Tipurici, Albu, Bucurică - Kortzorg, V. Gheorghe - Grădinaru, M. Cristescu, Fota - Pena
Rezerve: Drăghia, Deaconu, Batin, Răducanu, Zeba, Spehar, Munteanu
Antrenor: Vasile Miriuță

FCSB: Niță - Pleașcă, Larie, Bălașa, Momcilovici - Morais, Achim - Grecu, Benzar, De Amorim - Gnohere
Rezerve: Stăncioiu, Alibec, Filip, Fl. Tănase, Ov. Popescu, Enache, Man
*Grecu va bifa primele minute la FCSB

 
 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (249)
saviola2_8
saviola2_8  •  07 August 2017, 08:55
Postat de catalynn pe 07 August 2017, 01:05

Victoria lu' fcsb aparține in primul rand lui Balgradean. Daca in prima etapa cu Voluntari sunt sigur ca a fost blat si Balauru a comis-o intenționat aici nu sunt convins (chiar daca nici nu pot exclude fiind totusi Liga 1 unde e posibil orice), pur si simplu Balgradean este un portar de 2 bani (chiar si pt blat golul a fost penibil). Campionatul va fi castigat de CFR, au cea mai buna echipa la ora asta, fcsb se vor bate pt locul 2.

Multumim ca esti langa echipa noastra mereu si urmaresti meciurile constant. Eu nu am avut privilegiul sa vad meciu impotriva chiajnei, ma bucur de concediu. Sanatate si mura eterna dinamu'!

saviola2_8
saviola2_8  •  07 August 2017, 08:51

N am vazut meciul dar la cate modificari au fost in primul 11 cele 3 puncte sunt esentiale. Bravo Dicanio.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  07 August 2017, 08:48
Postat de clod1971 pe 07 August 2017, 08:18

Daca Regala nu joaca pe nicaieri, te arde grija de FCSB.

ignora-l pe distrusul cu creierii arsi.abia asteapta fraierul sa fie bagat in seama

Vezi toate comentariile (249)
Comentează