FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - VIITORUL

FOTO + VIDEO FC Braşov - Viitorul 1-3 » Echipa lui Gică Hagi urcă pe locul 9 în Liga 1

FOTO: Bogdan Bălaș +16   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 18:38

Prima partidă a zilei din Liga 1 a început cu o oră întîrziere din cauza ninsorii de la Braşov, după ce zăpada de pe gazon a fost complet cu zăpadă.

VEZI VIDEO GOLUL LUI BONILLA!

VEZI VIDEO GOLUL LUI AGANOVICI!

VEZI VIDEO GOLUL LUI MITRIŢĂ!

VEZI VIDEO GOLUL LUI MITREA!

Meciul dintre FC Braşov şi Viitorul a fost la un pas de amînare, din cauza condiţiilor meteo. La Braşov a nins noaptea trecută, iar zăpada a îngheţat pe teren. Liga suporterilor stegari a făcut apel la fani pentru a putea deszăpezi gazonul:

"Avem nevoie de ajutor! Alertă cu 3 ore înaintea meciului cu Viitorul! Avem nevoie de ajutorul voluntarilor pentru a degaja gazonul de pe Tineretului de zăpadă îngheţată! Haideţi cu toţii la stadion ACUM!".

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Operaţiunea a avut succes şi, după ce arbitrul Marian Balaci a decis să amîne cu o oră startul partidei, zăpada a fost îndepărtată de pe teren.

FC Braşov n-a prins însă o zi deloc bună şi a pierdut meciul cu Viitorul, scor 1-2. Mitriţă a deschis scorul în minutul 25, însă pînă la pauză s-au mai marcat două goluri.

Aganovici a egalat în minutul 33, însă pînă la pauză scorul a fost 2-1 pentru Viitorul graţie reuşitei lui Bonilla. Mitrea a marcat şi el în prelungirile partidei, din penalty, stabilind scorul final, 1-3.

Viitorul a urcat pe locul 9 în Liga 1, avînd 21 de puncte, peste FC Braşov, care e pe 10, cu 19 puncte.

Echipele de start: 
FC Braşov:
Fl. Iacob - Vagner, R. Machado, Diogo Santos, Serginho - Madeira, Şt. Grigorie - M. Constantinescu, Enceanu, Aganovici - L. Ganea 
Rezerve: A. Marinescu, Leko, C. Munteanu, H. Popa, Ş. Moraru, Străuţ, Ciocîlteu

Viitorul: Buzbuchi - Cr. Manea, Ţîru, Mamele, Mitrea - Daminuţă, S. Pană - Vînă, Fl. Tănase, Mitriţă - Bonilla
Rezerve: Balauru, Puţanu, R. Marin, Perju, Cioablă, Benzar, Şeroni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (70)
madskills
madskills  •  01 Decembrie 2014, 08:21
Postat de stelist1986 pe 30 Noiembrie 2014, 22:38

Ia uite, domne, ca HAGI nu-i chiar asa zero ca antrenor cum o ardeau toti cunoscatorii de fotbal din tara asta. Fotbalul se razbuna pe oamenii de nimic, si felul cum s-a comportat o tara intreaga cu HAGI dupa meciul cu Slovenia ne-a facut sa nu prindem un mondial de 20 de ani. Daca eram oameni atunci, fotbalul nostru era intr-o cu totul alta situatie. Cand n-ai respect pentru monumente nu te poti astepta la un viitor bun.

Niciodata n-a fost zero ca antrenor. N-a fost nici Mourinho dar nici zero absolut. Problema lui Hagi (pe care a mai corectat-o cat de cat, dar nu de tot inca) era faptul ca cerea jucatorilor sa faca ceea ce facea el pe teren. Gandea jocul din perspectiva unui geniu pe teren, ceea ce s-a dovedit falimentar si pentru alte foste glorii (Matheus, Van Basten si multi altii). Acum pare un om mai calm (chiar daca mai are iesiri nervoase, dar cine nu are), mai calculat. Poti sa-l acuzi de ORICE pe Hagi dar nu ca nu stie fotbal.Ca sa nu mai vb ca e un excelent motivator, stie cum sa dea incredere tinerilor. Eu inca mai cred in antrenorul Hagi, inca mai are timp..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Noiembrie 2014, 23:57
Postat de samertx pe 30 Noiembrie 2014, 17:10

Nu se termină așa, Viitorul are antrenor, le dă FC BeVE încă o boabă.:))

fals, metre, fals... asculta-i pe adevaratii cunoscatori..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Noiembrie 2014, 23:56
Postat de ando89 pe 30 Noiembrie 2014, 17:36

Ma uit la clasament si vad in echipa lui Hagi o viitoare reprezentanta europeana. La sfarsitul campionatului Dinamo va fi campioana, Craiova, Tg.Mures si Viitorul in EL, restul dau faliment, sunt dezafiliate sau retrogradeaza.

..)))))))))))))))) doamne ajuta.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează