FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

FOTO + VIDEO Legendele Stelei și-au luat rămas bun de la Ilie Bărbulescu » Tudorel Stoica nu s-a putut apropia de coșciug. Ștefan Iovan a început să plângă

Articol de , - Publicat luni, 03 februarie 2020 13:03

Astăzi are loc priveghiul lui Ilie Bărbulescu, la Pitești. Fostul jucător s-a stins din viață pe 1 februarie.

Mai multe legende ale Stelei, foști colegi cu Bărbulescu, au venit să-și ia rămas bun de la Ilie. Tudorel Stoica, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Lăcătuș, Victor Pițurcă, Radu II și Dumitru Stângaciu au adus fulare cu emblema roș-albaștrilor, coroane de flori și un tricou cu numărul 3. 

Tudorel Stoica a fost singurul care nu s-a apropiat de coșciug. Acesta a spus că nu poate să-l vadă într-o asemenea ipostază pe Ilie și că își dorește să-l aibă în memorie doar cu amintiri plăcute. Iar Iovan, o altă legendă a Stelei extrem de afectată, a izbucnit în plâns: „Strigam mereu la el pe teren: «Coboară, coboară! Acum nu mă mai aude...»”.

De asemenea, la Pitești au fost prezenți și numeroși foști fotbaliști ai lui FC Argeș, printre care Andrei Speriatu, Radu III (Nicolae Radu), Vasile Stan, Aurică Ancuţa, Viorel Moceanu sau Vali Năstase, iar maseurul Lucian Caraveţeanu a venit din Arabia Saudită special pentru a se despărți de Ilie Bărbulescu.

+4 FOTO

Mâine, la 11:30, va fi ținută o slujbă la biserică, după care trupul lui Ilie Bărbulescu va fi depus la tribuna oficială a stadionului din trivale în jur 30-40 de minute, pentru ca suporterii să-și ia rămas bun de la „Balamuc”. Înmormântarea va avea loc la cimitirul de lângă stadion, „Sf. Gheorghe”.

ILIE BĂRBULESCU, CAMPION EUROPEAN CU STEAUA

Ilie Bărbulescu a evoluat timp de 3 sezoane pentru Steaua, între 1984 și 1987, cucerind 7 trofee. În campania europeană încununată cu triumful din Cupa Campionilor Europeni, Bărbulescu a evoluat în 9 din cele 9 partide disputate de „militari”.

Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o la FC Argeș, între 1974-1982 și în sezonul 1987-1988. Acesta a mai evoluat pentru FC Olt Scornicești, Petrolul, Dacia Pitești și Callatis Mangalia. Fundașul stânga a strâns și 5 selecții în prima reprezentativă a României. 

vezi și:

Ilie Dumitrescu despre moartea lui Bărbulescu: „Am fost cutremurat!”

VIDEO Dan Petrescu, șocat de moartea lui Ilie Bărbulescu: „E o tragedie incredibilă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
issconcs
issconcs  •  03 Februarie 2020, 16:29

Dumneze sa-l ierte ..RIP

1025138504184136
Constantin Valentin  •  03 Februarie 2020, 16:18

Dumnezeul sa l ierte ! A fost un mare fotbalist, campion al Europei cu Steaua Bucuresti ! Pleaca marii fotbalistii unul dupa altul si ramanem tot mai saraci, cu jucatori care joaca doar pentru bani si nu pentru fotbal !

octavianus
octavianus  •  03 Februarie 2020, 15:28

Dumnezeu sa-l odihneasca, imi aduc aminte acel 4-3 de pe Dinamo cand Argesul a luat titlul, si la 3 - 3 ar fi fost campioni dar nu a vrut "gascanul" si a mai inventat o pasa care in opinia mea este una din cele mai frumoase faze din fotbalul romanesc. Vor reface echipa acolo sus in cer....impreuna cu alti mari idoli care ne parasesc unul cate unul.....poate pare paradoxal ca un rapidist din tata in fiu sa comenteze aici, dar aici vorbim de fotbal si de fotbalisti orgoliile si dragostea pentru culori nu ar trebui niciodata sa uite de respectul pentru adversar. FZR !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează