FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

FOTO Viitorul joga bonito » Ce antrenamente au făcut jucătorii, cum i-a uimit Hagi și ce fost internațional s-a antrenat cu Viitorul

FOTO: Ionuț Coman +3   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 19:37

Exercițiile inventate de staff-ul tehnic al Viitorului aduc bună dispoziție la ședințele de pregătire de la Belek.

  • Corespondență din Turcia

Constănțenii au găsit metoda de a sparge monotonia cantonamentului de la Belek, staff-ul tehnic inventând noi metode de antrenament care au adus zâmbete pe teren. De exemplu, jucătorii au fost împărțiți în trei grupe și li s-a dat misiunea să parcurgă aproape o jumătate de teren ținându-se de mână, în cerc, în timp ce pasau de la unul la altul cu capul, fără ca mingea să atingă solul. La final, trebuiau să înscrie cu piciorul, din voleu, într-o poartă de mici dimensiuni. Grupa care a pierdut provocarea, a primit drept pedeapsă câte zece flotări de jucător.

Hagi a intrat la joc

Nici Hagi nu a rezistat prea mult pe margine și a intrat la joacă alături de elevii săi. Provocarea? Să țină cât mai mult mingea în aer cu execuții cât mai spectaculoase, într-un cerc format alături de Ianis, Eric, Rivaldinho și Virgil Ghiță. „Regele” și-a arătat încă o dată măiestria, execuțiile sale stârnind admirația tinerilor jucători ai constănțenilor.

Ogăraru, în vizită la Belek

După Gică Popescu și Iosif Rotariu, un alt invitat special a poposit la antrenamentele Viitorului din cantonamentul de la Belek. Fostul internațional George Ogăraru urmărit ședințele de pregătire ale constănțenilor alături de Gică Hagi, îmbrăcat în echipamentul grupării de pe litoral. Ba chiar a intrat pe teren și a schimbat câteva pase cu jucătorii Viitorului.

După ce a jucat la Ajax Amsterdam și a activat ani buni în staff-ul tehnic al „lăncierilor”, Ogăraru a luat decizia de a reveni în țară, stabilindu-se la Iași. În vârstă de 38 de ani, fostul fundaș dreapta și-a păstrat poziția ca ambasador și senior consultant la Ajax Coaching Academic. În plus, a contribuit decisiv la transferul olandezului Bas Kuipers la Viitorul în această iarnă, fundașul în vârstă de 24 de ani fiind fost căpitan la juniorii lui Ajax.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează