FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Fotomodelul e ”principal” la Ceahlăul » Cum au rezolvat nemţenii problema antrenorului fără licenţa Pro

Berlinezul Asamoah este multilateral dezvoltat: antrenor, preparator fizic, actor, muzician, model +1   FOTO
Berlinezul Asamoah este multilateral dezvoltat: antrenor, preparator fizic, actor, muzician, model

Articol de - Publicat luni, 30 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 decembrie 2013 19:53

Victor Asamoah, 45 de ani, preparatorul cu multiple acţiuni extrasportive, va fi antrenorul principal, în acte, al nemţenilor, dar Costel Ilie, secundul pe hîrtie, va avea comanda echipei.

Una dintre surprizele plăcute ale toamnei, Ceahlăul, a cunoscut modificări spectaculoase la nivelul staff-ului tehnic. Vasile Miriuţă a plecat la CFR Cluj, iar nemţenii vor continua cu Costel Ilie drept antrenor. Dar, întrucît acesta nu are licenţa Pro încă, "principal" este trecut preparatorul fizic Victor Asamoah, care are respectivul document. Germanul de 45 de ani a rămas sub Pietricica, deşi a fost adus de către Miriuţă, Asamoah fiind foarte apreciat pentru munca de la echipă.

Preparatorul care-i lasă pe jucători în urmă la probele fizice a mai cochetat de curînd cu actoria, cu modelingul şi cu muzica! Victor a fost descoperit încă din 1989 de un fotograf, lucrînd de atunci pentru diverse branduri.

Cînd timpul i-a permis, Asamoah şi-a prezentat pe scena teatrelor cunoştinţele dobîndite după absolvirea unei şcoli de artă dramatică. Neamţul cu origini africane cîntă şi la saxofon, şi la violoncel, şi la chitară, editînd în 2006 un album, iar în ultimii ani a lucrat la un al doilea.

Răchită a cerut 10.000 de euro
Oficialii Ceahlăului au dezvăluit de ce nu s-a ajuns la un acord cu Vivi Răchită: "A cerut 10.000 de euro pentru el şi pentru staff-ul său. Din actuala conducere tehnică, l-ar fi reţinut doar pe Radu Lefter, antrenorul cu portarii. Foarte mulţi bani, în condiţiile în care Costel Ilie cîştigă în jur de 1.200 de euro pe lună, iar Lefter ceva pînă în 1.000 de euro".

"Îmi plac jucătorii care muncesc, care asudă, care nu se lasă depăşiţi de mine, la 45 de ani. Apreciez concentrarea şi seriozitatea" (Victor Asamoah, antrenor Ceahlăul)

"TRX-ul e o metodă bună, dar nu sînt fan, n-o folosesc. E multă reclamă, pare ceva nou, iar dacă merge, toţi fac valuri. La fel de bine şi eficient e să alergi în pădure sau alte metode clasice" (Victor Asamoah, antrenor Ceahlăul)

6 dolari costă pe site-urile de specialitate albumul lui Asamoah, "Black or blond", lansat în 2006

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
starlock
starlock  •  18 Martie 2014, 09:59

us 25

starlock
starlock  •  18 Martie 2014, 09:58
Postat de ovidiu_3003 pe 31 Decembrie 2013, 09:48

Neamtul acesta i din Berlin ? Seamana mai mult cu Vaalahul la ten ...

parca tu ai fi mai blond :)))))))))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Decembrie 2013, 09:48

Neamtul acesta i din Berlin ? Seamana mai mult cu Vaalahul la ten ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează