FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL FRF a aprobat schimbarea denumirii » Cum se numește acum FCU Craiova

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 08:40 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 09:39

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat noua denumire a clubului patronat de Adrian Mititelu.

FCU Craiova a pierdut în instanță dreptul de a se asocia în vreun fel cu numele și palmaresul Universității Craiova, care au revenit clubului de drept public Club Sportiv Universitatea Craiova și, implicit, prin asocierea cu acesta, clubului de fotbal CSU Craiova, patronat de Mihai Rotaru. 

Clubul lui Mititelu a trebuit să își schimbe denumirea. Reunit luni, Comitetul de Urgență, compus din Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu și Octavian Goga, a aprobat noul nume al echipei  oltene: FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA. Înainte de schimbare, societatea se numea în acte U Craiova 1948 SA.

Probleme la inimă de la COVID! Prin ce a trecut noul transfer de la FCSB
FCSB
Probleme la inimă de la COVID! Prin ce a trecut noul transfer de la FCSB

U Craiova 1948 SA a devenit FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA

Având în vedere Certificatul de înregistrare mențiuni al Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj emis la data de 19.07.2023, Rezoluția Oficiului Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Dolj nr. 10702 din 18.07.2023, precum și Certificatul de Identitate Sportivă nr. 143 din 22.05.2015, nr. de identificare din Registrul Sportiv DJ/A3/00001/2015 și mențiunile cuprinse în acesta cu privire la modificarea denumirii structurii sportive, aprobă schimbarea denumirii clubului U Craiova 1948 SA în FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB S.A. 

-  comunicat FRF 

Adrian Mititelu s-a afișat cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova 

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a apărut în tribunele stadionului din Craiova, la partida cu Farul Constanța, cu un tricou pe care era imprimată ceea ce ar putea fi noua siglă a clubului pe care îl conduce. 

FRF a aprobat schimbarea denumirii » Cum se numește acum FCU Craiova

Adrian Mititelu a purtat un tricou și o șapcă pe care erau imprimate combinațiile de litere „FCU”, acronimul conținut și de noua denumire a societății, FCU 1948 Fotbal Club Craiova SA . Literele sunt așezate una peste alta, „U”-ul fiind cel care iese în evidență. 

Citește și: 

U Cluj, două mutări de ultimă oră! A dus jucători de la Universitatea Craiova și CFR Cluj

Gabi Balint a ascultat declarațiile lui Ștefănescu despre oferta de la FCSB și nu-l crede pe jucător: „Ce putea să spună și el?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (53)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  08 Septembrie 2023, 14:30
Postat de emil1986 pe 06 Septembrie 2023, 18:49

Esti psd-ist 100%, nata raule. Faptul ca sustii o echipa infiintata de PSD spune totul despre tine, 'boierule' :))) Func gtionali sunteti toti cei ce sustineti PSD-ul si rusii in conflictul din Ucraina. Mi-e si lla de prosti!!!!

Esti hilar de prost iar faptul ca il sustii pe piticul deghizat e doar cireasa de pe tort :)) esti mai prost decat psdistul de rand esti 10sbist :))

GionVaiani
GionVaiani  •  07 Septembrie 2023, 20:31
Postat de vazicdegeaBA pe 07 Septembrie 2023, 19:45

numarul de inmatriculare de la autocar ????? unde ati sarbatorit cupa aia castigata ? la bucur acasa, acolo pe la mogosoaia. stii asta ?

Am fost 30.000 in centru la Prefectura, ai imagini pe youtube. Finala cu Sibiul normal ca s-a disputat la Bucuresti, nu acolo se disputa aproape toate ?

vazicdegeaBA
vazicdegeaBA  •  07 Septembrie 2023, 19:45
Postat de GionVaiani pe 07 Septembrie 2023, 14:07

Bai clonatilor, le-ati urat bun-venit lui Dinamo pe Oblemenco acum 2 ani cand ati promovat. Asta este cea mai mare tradare a Olteniei, sa te guduri pe langa caini ! Autocar aveti de Bucale, Adita patronul vostru traieste numai prin Bucale pentru ca nu suporta Craiova. Sunteti bucuresteni get-beget ce mai !

numarul de inmatriculare de la autocar ????? unde ati sarbatorit cupa aia castigata ? la bucur acasa, acolo pe la mogosoaia. stii asta ?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează