FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Gabi Balint a ascultat declarațiile lui Ștefănescu despre oferta de la FCSB și nu-l crede pe jucător: „Ce putea să spună și el?”

Marius Ștefănescu // FOTO: Imago
Marius Ștefănescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 04 septembrie 2023 23:52 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 07:55

Marius Ștefănescu (24 de ani), extrema de la Sepsi, a vorbit despre oferta celor de la FCSB, imediat după victoria cu UTA, 1-0.

Sepsi a refuzat oferta primită de la Gigi Becali, de 1 milion de euro, astfel că Ștefănescu a rămas la Sf. Gheorghe. După meciul cu UTA, jucătorul a declarat că nu regretă că nu s-a transferat.

Rapid a renunțat la el după un sezon! Va juca tot în Liga 1
TRANSFER
Rapid a renunțat la el după un sezon! Va juca tot în Liga 1

Marius Ștefănescu: „Îmi doream să rămân la Sepsi”

„Cum să mă abordeze pe mine cineva dacă nu s-au înțeles cu clubul? Am vorbit și cu Hadnagy și mi-a zis că dacă vine o ofertă și o acceptă, abia apoi voi vorbi și eu. Momentan, nu s-a trecut de club. Îmi doresc să rămân aici, nu mai am când să plec. Vom vedea la iarnă”, a declarat Marius Ștefănescu după meci.

Gabi Balint l-a ascultat pe jucătorul lui Sepsi și nu crede ce a auzit. „Normal că are un regret, dar ce putea să spună? A zis așa ca să nu îi supere pe cei de acolo. Dar va venit timpul să plece, sigur va avea ofertă”, a declarat Balint, în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și:

U Cluj, două mutări de ultimă oră! A dus jucători de la Universitatea Craiova și CFR Cluj
TRANSFERURI
U Cluj, două mutări de ultimă oră! A dus jucători de la Universitatea Craiova și CFR Cluj
Furios după Sepsi - UTA 1-0: „«Capul sus» nu pot să mai zic! Sunt extrem de nervos”
Sepsi - UTA 1-0
Furios după Sepsi - UTA 1-0: „«Capul sus» nu pot să mai zic! Sunt extrem de nervos”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (24)
Gogule
Gogule  •  06 Septembrie 2023, 10:05

Ștefănescu e un jucător foarte bun, insa slabe șanse sa plătească vreun club din superliga peste un milion de euro pe un jucător de 25 de ani care nu a avut mari realizări in cariera pana la vârsta asta(apropos GSP, a împlinit 25 de ani in august).

Str82HeIL
Str82HeIL  •  05 Septembrie 2023, 14:50

Ar fi de neinteles sa vrea sa mearga la Sc Fc Fcsb Sa 2003. Pana la urma toti care merg acolo se duc cap

alexiosas
alexiosas  •  05 Septembrie 2023, 13:45
Postat de mihai041 pe 05 Septembrie 2023, 12:42

A fost greu de digerat 4-0 ăla de vineri seara, așa e? Mai veniți pe la noi, că vă mai dăm! De retrogradat, poate Dinamo. Eu nu vă doresc asta, dar arătați cam praf.

eu ii raspundeam expertului,ala zicea ca Rapid va ajunge rau din cauza ca nu au luat clovnul ca antrenor. mi se rupe de orice echipa din Bucuresti,dar m-a amuzat acel 4-0 doar din pricina articolelor pe care le aveau astia aici,de genul merg sa bata in Giulesti ,ca deh,in multimea asta de coreeni sunt si cativa militieni

Vezi toate comentariile (24)
Comentează