FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Burleanu și-a încălcat cuvântul » Stă 16 ani la conducerea Federației?!

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2022 19:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2022 21:52

Răzvan Burleanu, președintele FRF, e convins că va câștiga și alegerile din luna aprilie. Mai mult, șeful FRF nu exclude varianta să candideze și peste alți 4 ani, chiar dacă statutul Federației l-ar împiedica în acest moment să depășească 3 mandate la conducerea FRF.

„Cred că voi avea și cel de-al 3-lea mandat. Mi-aș fi dorit să am un contracandidat, există termen suficient de înscriere. Chiar dacă în toți acești 8 ani de când ne cunoaștem, abordarea FRF a fost de multe ori criticată, membrii afiliați acordă o susținere foarte mare. Au acordat-o și în 2018, când am avut și partide politice care s-au implicat împotriva noastră. Dacă nu vom avea niciun contracandidat, înseamnă că fotbalul vrea să transmită un mesaj de unitate”, a declarat Burleanu într-o conferință de presă.

Ce spune Burleanu despre garantarea salariilor din drepturile TV: „Nu așa salvăm Liga 1”
FRF
Ce spune Burleanu despre garantarea salariilor din drepturile TV: „Nu așa salvăm Liga 1”

Răzvan Burleanu, 4 mandate la cârma FRF?!

Întrebat dacă mandatul #3 va fi ultimul al său ca președinte FRF, Burleanu a răspuns: „Conform statutului, există o limită de 3 mandate pentru președintele FRF. Dacă membrii afiliați își doresc altceva, va trebui să stăm de vorbă în vederea unui nou mandat”.

Astfel, Burleanu își contrazice o declarație dată în 2014, când spunea că un președinte nu trebuie să aibă mai mult de două mandate la cârma FRF.

Niciun președinte nu poate influența performanța unui club sau a unei naționale. Un copil, un jucător nu crește de pe-o zi pe alta. Eu nu antrenez naționala, nu intru în teren. Credeți că există vreun antrenor care poate garanta o performanță? Credeți că noi nu ne-am fi dorit să obținem performanță? Ce s-a întâmplat după anii 90 nu a fost în regulă. Dacă azi eram la Campionatul Mondial, însemna că avem azi un președinte perfect? Nu
Răzvan Burleanu, despre performanțele lui ca președinte

Răzvan Burleanu este în prezent la al doilea mandat ca președinte al FRF, după victoriile din 2014, când i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian, și 2018, când s-a impus în fața lui Ionuț Lupescu.

Burleanu n-are contracandidat la președinția Federației

Federația Română de Fotbal își va alege noul președinte în aprilie, iar Răzvan Burleanu este mare favorit la victorie.

FRF a convocat Adunarea Generală pentru 12 aprilie, dată la care vor avea loc alegerile pentru președinție.

Până acum nu a anunțat nimeni că ar candida împotriva lui Burleanu.

Adunarea Generală a FRF conține spre 280 de membri și aproape toți îi sunt fideli lui Răzvan, așa că el nu riscă să piardă postul nici măcar dacă toată Liga 1 votează împotriva lui. În alegerile de la Federație, cluburi cum sunt CFR, FCSB, Dinamo au câte un vot, la fel cum au și echipe de fotbal feminin, școli de juniori, formații din Liga 3.

Un concurent puternic, așa cum a fost Lupescu în alegerile trecute, este exclus să mai apară, întrucât el nu ar avea timpul necesar pentru desfășurarea campaniei electorale. 

Conferința integrală de presă a lui Răzvan Burleanu

Citește și: 

Iorgulescu a ignorat din nou Comitetul Executiv al Federației: a 4-a absență la rând » LPF face un grup de lucru cu FRF și AFAN

FCSB vaccinată vs FCSB nevaccinată! Cum arată primul 11 al jucătorilor pe care Becali îi vede „în putere”, fiindcă n-au făcut vaccinul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
ray51
ray51  •  23 Februarie 2022, 08:48

Nuuuuuu! Incetati cu despotismul acesta. Este infiorator sa vezi acelasi individ vreme de atatia ani, zeci de luni, mii de zile 'calare' pe o functie. Te blochezi, faci atacuri de panica, psihoze... Dragi votanti, stimati concetateni, luminati-va-ti!

485809194904413
Costel Tudor  •  23 Februarie 2022, 08:46

Va rog aveți mare grija de Prunea , Moraru , D.Rădulescu și de toți ceilalți “prieteni” ai lui Burleanu , pt. ca *** poate face ravagii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  23 Februarie 2022, 02:01
Postat de Bolon Yokte pe 22 Februarie 2022, 20:21

cum sa fie omu psd ba ,,inteligentule", cind a fost consilierul lu Basescu la presedentia Romaniei? E din echipa Baseschiorului,asa cum a fost si laura codruta keovesi,monica macovei de rima sa ma iei!

Am înțeles de la tine, inteligentule, că Dâncu s-a mutat din PSD. Înainte să deschizi gura documentează-te. O fi fost al lui Băsescu, acum e al lui Dâncu 100%.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează