FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Răzvan Burleanu anunță când se oprește fotbalul din cauza pandemiei de coronavirus: „Luăm în calcul acest scenariu”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 20:53

După ce CFR Cluj, campioana României, a cerut ca meciurile din Liga 1 să fie oprite din cauza pandemiei de coronavirus, Răzvan Burleanu a vorbit despre această măsură și a anunțat în ce situația va decide să se anuleze toate evenimentele fotbalistice din România.

„În acest moment, nu doar meciurile din Liga 1 se joacă cu porțile închise, ci toate competițiile din România. Despre ceea ce urmează nu sunt eu în măsură să spun. Și noi suntem îngrijorați de situație. Orice competiție fotbalistă o vom opri dacă se extinde epidemia de coronavirus. Noi, la FRF, ne ocupăm de 52 de competiții.

 Competițiile de copii și juniori sunt suspendate. Administrăm 17 naționale de fotbal și am luat decizii pentru a proteja jucătorii. Îi invit la calm pe cei de la CFR Cluj. Trebuie să așteptăm un răspuns din partea autorităților. Trebuie să ne mișcăm în același ritm cu autoritățile. Dar anularea meciurilor o situație pe care o luăm în calcul. Am discutat azi despre asta. Lucrăm cu acest scenariu. Dar să așteptăm decizia autorităților. Nu vrem și noi, ca cel mai important fenomen social, să contribuim la instaurarea panicii. Dacă apare un caz de coronavirus în fotbal vom opri orice activitate fotbalistică”, a declarat Răzvan Burleanu la TV Digi Sport.

Citește și: 

OFICIAL Burleanu se gândește să interzică deplasarea naționalei în Islanda: „Am vorbit azi cu cei de la UEFA!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10210601915503182
Codin Gheorghe  •  12 Martie 2020, 08:15

Foarte interesanta emisiunea de aseara in care Burleanu l-a avut invitat pe Naum. Spun asta pentru ca timpul de emisie a fost impartit astfel": 30% Burleanu si 70% Naum. Ca de obicei, Naum nu-l lasa pe invitat sa termine fraza, il intrerupe pentru a-si prezenta crezurile si suspiciunile sale. Asta in timp ce, enervat, isi suge scuipatul din gura. Scarbos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează