FOTBAL  »  Superliga  »  PAS ÎN FAȚĂ

Un oficial FRF a decis să facă pasul în față: „Eu am făcut propunerea cu Liga 1 în Antalya” + Răspuns acid pentru Porumboiu

Gabriel Bodescu (dreapta), alături de Răzvan Burleanu
Gabriel Bodescu (dreapta), alături de Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2020 11:58

Gabriel Bodescu, secretar general-adjunct FRF, a comentat subiectul publicat astăzi de GSP.RO - dezvăluirile despre costurile afacerii „Liga 1 în Antalya” și numele agentului care o intermediază, omul pe care Federația îl acuza în 2018 că o păcălise.

„În momentul în care am făcut această propunere, am luat de la prietenii pe care îi am în Turcia niște repere, documente. M-am interesat de numărul de cazuri confirmate pozitv în Antalya - 102, temperaturile anuale, șamd.

Am întrebat și de un laborator, la care am putea să efectuăm teste, iar prietenul meu mi-a răspuns că există, fapt confirmat și de Valeriu Argăseală. Liga va negocia condițiile de plată, bani care ulterior pot fi reținuți cluburilor. De exemplu, dacă echipele vor să stea la 130 de euro, nu-i oprește nimeni. Deci excludeți din această ecuație FRF”, a declarat Bodescu, la Pro X.

„Să vină Adrian Porumboiu cu o soluție viabilă”

Bodescu i-a răspuns și lui Adrian Porumboiu, cel care a criticat vehement propunerea ca sfârșitul acestui sezon de Liga 1 să se dispute în Turcia.

„Este ușor să stai să comentezi. L-aș ruga pe domnul Porumboiu să se gândească la un plan, să vină dumnealui cu o soluție viabilă. Oricum, noi degeaba ne agităm acum, dacă UEFA nu ne dă acordul pentru a ne putea disputa meciurile într-o altă țară. 

Din punctul meu de vedere, aceasta e ultima soluție viabilă pentru a reuși să finalizăm sezonul în curs. Încă ceva, această propunere a fost a mea, nu a Federației Române de Fotbal”, a mai spus Bodescu.

VIDEO Klaus Iohannis: „Din 15 mai toată lumea trebuie să poarte mască”

Citește mai multe știri de actualitate:

Doctorul Pompiliu Popescu: „Coronavirusului îi place dulcele din sânge. Poate fi fatal inclusiv celor care sunt pachete de mușchi”

Deian Sorescu le dă emoții dinamoviștilor: „Eu la FCSB? Niciodată să nu spui niciodată!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  23 Aprilie 2020, 18:14

Aceasta FRF este, nimic altceva decat o federatie condusa de incompetenti! Daca-l intrebi pe Burleanu care este circumferinta mingiei de fotbal, habar nu are! Daca-l intrebi pe Bodescu de unde se bate un penalty, se uita pe google ca sa raspunda! Daca-l intrebi pe Visan cate persoane se afla pe teren in timpul unui joc, crede ca l-ai injurat! De cand a devenit un atelier de vulcanizare biroul in care se elaboreaza strategiile pentru fotbalul romanesc!?!

remarque
remarque  •  23 Aprilie 2020, 13:35

Pe viitor puteti merge in Antalya de cum se face rece la noi. Si stati acolo ca la Exatlon. Jucati cand va cade bine. Sa nu va loveasca damblaua la orele de maxima audienta. Si noua ne trimiteti inregistrarea meciului si rezultatele. Desigur puteti folosi cascadori si puteti trage duble dupa caz. Si ceva can can musai ca sa nu fie plictisitoare liga. Sa vedem cine sunt fraierii care va finanteaza. Pentru ca sunteti si deveniti tot mai rupti de suporterii putini care au mai ramas si de realitate. Noapte buna fotbal romanesc!

tandd
tandd  •  23 Aprilie 2020, 13:18
Postat de valyyomanid pe 23 Aprilie 2020, 12:39

Prostie cat cuprinde...Fiecare echipa trebuie sa deplaseze o delegatie de cel putin 35 de persoane..35 x 14, plus arbitrii, oficiali...Au calculat costurile ?

pun pariu ca au calculat doar ***)))) oricum e o propunere sf ,stie si el c n-are cum sa fie viabila.cum sa joci pe un stadion un intreg campionat??restul de asa zise stadioane sunt ptr antrenament sau amicale unde nu doar confortul minim ci si din pct de vedere legal nu corespund ,e vorba de arbitri si de spatiul lor,e vorba de presa,de transmisiuni tv unde trebuie respectate anumite chestii etc etc etc.Bodescu poate sa spune cum se monteaza un pivot poate,nu cum sa se desfasoare un meci de fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close