FOTBAL  »  Superliga  »  REGULAMENT

FRF schimbă regula suspendării fotbaliștilor » Decizia luată de Comitetul de Urgență

Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 16:25 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 16:43

FRF schimbă regulamentul în privința cartonașelor galbene în acest nou sezon competițional de Liga 1. 

Federația Română de Fotbal, prin Comitetul de Urgență compus din Răzvan Burleanu (președinte FRF), Gino Iorgulescu (prim-vicepreşedinte FRF) și Octavian Goga (vicepreşedinte FRF) au decis să modifice articolul 40 din Regulamentul Disciplinar.

Cartonașele galbene primite de jucători/antrenori în faza play-out-ului sau a play-off-ului campionatelor Liga 1, Liga 2 și Liga 3 și suspendările rezultate ca urmare a cumulului de cartonașe galbene nu vor fi preluate în sezonul competițional următor.
 
- FRF

Ce spune Regulamentul Disciplinar despre preluarea cartonașelor galbene

  • Cartonaşele galbene primite într-o competiţie nu sunt preluate sau executate în altă competiţie. 
  • Cartonașele galbene sunt preluate în cadrul fazelor succesive ale aceleiaşi competiţii. Prin excepţie, avertismentele primite în prima fază a competiţiei/până în optimile de finală ale Cupei României nu vor mai fi preluate în jocurile de baraj/sferturile de finală ale Cupei Românei.
  • Avertismentele primite în sezonul regular al Campionatului Național „Liga I” și „Liga a 2-a” nu vor fi preluate în jocurile din play-off / play-out.
  • La jocurile de baraj din faza a III-a a Campionatului Național „Liga I” și „Liga a 2-a” nu se va ține cont de avertismentele primite de jucători în fazele anterioare, pentru niciuna dintre echipele între care se dispută meciurile. 

VIDEO Răzvan Burleanu despre momentele în care publicul îi cere demisia: „Numai în locul meu să nu fiți”

Citește alte știri din Liga 1:

Toni Petrea, mesaj clar înainte de FCSB - U Cluj: „Să demonstreze că nu e un fotbalist oarecare!”
FCSB
Toni Petrea, mesaj clar înainte de FCSB - U Cluj: „Să demonstreze că nu e un fotbalist oarecare!”
Mititelu cheamă microbiștii din Craiova alături de FCU: „Aștept o mică recunoaștere măcar în ceasul al 12-lea. Nu uitați care este clubul adevărat”
FCU CRAIOVA
Mititelu cheamă microbiștii din Craiova alături de FCU: „Aștept o mică recunoaștere măcar în ceasul al 12-lea. Nu uitați care este clubul adevărat”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  16 Iulie 2022, 18:30

,,Numai in locul meu sa nu fiti,, !!! Dar cine te tine legat de acel scaun ?? Vrei mandate multe, o sa ajungi la al ,,n,,-lea mandat si tot HABARNIST in legatura cu fotbalul o sa ramai. VAI SI AMAR DE JUCATORII ROMANI. De nationala nici nu mai vorbesc ......... ZERO.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Iulie 2022, 17:23

...nu am citit articolul nu prea ma intereseaza ...in schimb m au uitat la poza lui Burleanu ...arata a om neajutorat care n are solutii pentru redresarea fotbalului romanesc...

Ady_1947
Ady_1947  •  16 Iulie 2022, 16:58

Pai asta e ceva logic :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează