FOTBAL  »  Superliga  »  VERDICT

Junior Morais, pedepsit aspru la Comisii, după ce l-a pălmuit pe Cordea în FCSB - Rapid

Faza în urma căreia a fost eliminat Morais în FCSB - Rapid 3-1 +32   FOTO
Faza în urma căreia a fost eliminat Morais în FCSB - Rapid 3-1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 22:31 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 22:48

Junior Morais (36 de ani), fundașul stânga de la Rapid, a fost suspendat pentru 3 meciuri și amendat cu 7.000 de lei ca urmare a eliminării din meciul cu FCSB, 1-3.

La 0-3 cu FCSB, în minutul 69 al meciului, fundașul brazilian al Rapidului a cedat nervos și i-a aplicat o palmă peste obraz lui Andrei Cordea. A fost eliminat direct de „centralul” Sebastian Colțescu, iar astăzi a primit nota de plată.

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât suspendarea lui Morais pentru 3 meciuri și amendarea acestuia cu 7.000 de lei.

Rapid - Farul a oferit scene fără precedent » Fotbaliștii au refuzat jocul, ultrașii au scos buletinele: „Nu mai pot, tremură carnea pe mine!”
Rapid - Farul 0-2
Rapid - Farul a oferit scene fără precedent » Fotbaliștii au refuzat jocul, ultrașii au scos buletinele: „Nu mai pot, tremură carnea pe mine!”

Junior Morais, suspendat și amendat usturător, după „roșul” din FCSB - Rapid

Morais ratează meciul de astăzi din Cupă, cu Farul, plus duelurile de campionat cu CSU Craiova și FC Argeș. Primul se va juca pe 12 noiembrie, duelul contra piteștenilor în decembrie, după pauza provocată de grupele Campionatului Mondial de fotbal.

Derby-ul dintre FCSB și Rapid a adus amenzi consistente și pentru cele două cluburi, ca urmare a incidentelor din tribune. FCSB are de plătit 10.000 de lei, Rapid 11.250 de lei.

Și Christian Irobiso, de la Petrolul, a fost suspendat 3 etape

Christian Irobiso (29 de ani), atacantul nigerian al Petrolului, a văzut cartonașul roșu în finalul meciului de campionat cu UTA, câștigat de ploieșteni cu 2-1.

Irobiso l-a lovit intenționat pe Hoxhallari, fundașul albanez al arădenilor, motiv pentru care „centralul” Marian Barbu i-a arătat cartonașul roșu.

Pentru gestul său, Irobiso a fost suspendat 3 meciuri și amendat cu 5.000 de lei. A ratat deja meciul de Cupă cu Unirea Slobozia, va absenta și cu Sepsi și U Cluj în campionat.

După meciul cu UTA, Irobiso a acuzat că a fost abuzat rasial. „Un fundaş advers folosea cuvinte care nu îmi plac. Nu poţi să mă numeşti maimuţă, nu e drept”, a afirmat Irobiso.

Întrebat despre eliminare, Irobiso a spus, aparent cu referire la Hoxhallari: „M-a insultat şi mi-a spus că sunt maimuţă. Nu poţi face asta, este foarte trist”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Napoli dezvăluie ce i-a spus soția, imediat după ce l-a sunat Mititelu: „Eram cu ea în croazieră”

Reacția lui Dică, în direct, după ce i-au fost puse imaginile cu Pintilii: „Venim aici și vedem unde a fost plăcerea și unde nu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
abavati
abavati  •  10 Noiembrie 2022, 13:42

Asa e la senectute: te lasa picioarele, apoi te lasa si nervii pentru ca te-au lasat picioarele si reactionezi dupa cat te duce capul pe modelul capitanului echipei. Mai bine lua din rezerva lui Mutu de la Chelsea, macar era bine dispus.

mihai041
mihai041  •  10 Noiembrie 2022, 12:13
Postat de ionutdorian pe 10 Noiembrie 2022, 01:56

si care draq e pedeapsa aspra ca la rosu direct se dau 2 etape si a mai primit o etapa care deja a ispasit-o in cupa, deci concluzia e ca Rapid sta bine de tot la comisii. PS: asta e inca un articol la comanda

Bă, tu, ești prost? Vouă v-au dat doar 5000 de lei amendă pentru rasism, păcăliciule. Voi stați bine la comisii. E Argăseală acolo pe vecie. Lua-mi-ai cucul în fălci de prost ce ești!

mihai041
mihai041  •  10 Noiembrie 2022, 12:09
Postat de Catalynn____ pe 10 Noiembrie 2022, 08:04

Ca o paranteza, FC fcsb a primit pt scandările rasiste 5000 lei amenda si nicio etapa de suspendare. :-)))

Voiai sa le deamai mult? În România? Mă faci să râd. Rasismul e "folclor", după cum s-a exprimat cetățeanul din cutia de carton.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close