FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Frunză: "Anul trecut ne pregăteam de Ligă, acum ne pregătim să fim şomeri. Staţi liniştiţi că nu murim noi de foame"

Sorin Frunză
Sorin Frunză

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Jucătorul formaţiei Unirea Urziceni, Sorin Frunză, a declarat după victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 2-1, că el şi coechipierii săi au dovedit că sînt o echipă cu caractere deosebite, însă a subliniat că, după ce anul trecut se pregăteau pentru Liga Campionilor, acum se pregătesc să fie şomeri.

"Am dovedit că sîntem o echipă cum rar s-a văzut, o echipă cu caractere deosebite. Eu nu mă gîndesc să plec, vom vedea săptămîna viitoare ce va fi.

O să dorm foarte liniştit la noapte, pentru că la televizor văd nenorociri, că nu avem noi echipă este altceva, să staţi liniştiţi că nu murim noi de foame. Anul trecut ne pregăteam de Liga Campionilor, acum ne pregătim să fim şomeri. Vedeţi cum se întoarce roata?", a spus Frunză, conform Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
soso_ms
soso_ms  •  30 August 2010, 19:24

gazeta zice k vine la tg-mures

meka
meka  •  30 August 2010, 16:39

Ar fi culmea sa il cumpere Borcea la Dinamo :))

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  30 August 2010, 16:37

Asta intotdeauna a fost tare'n gura :)) Ce facea in autocar anul trecut dupa ce au batut la Timisoara ... Borcea Borcea =))=))=))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează