FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Fug toţi de sub Tîmpa! FC Braşov o ia pe urmele Rapidului

Adnan Aganovici
Adnan Aganovici

Articol de - Publicat sambata, 17 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 16 ianuarie 2015 21:20

Lokica mai are la dispoziţie doar 20 de jucători la dispoziţie, dintre care 4 sînt portari

Braşovul şi-a rezolvat problema băncii tehnice, instalîndu-l pe croatul Vjekoslav Lokica, însă are necazuri din ce în ce mai mari cu lotul de jucători. Neplătiţi de mai multe luni, mai mulţi fotbalişti şi-au depus memorii şi au devenit sau urmează să devină liberi de contract şi să plece la alte cluburi.

Trei dintre "stegari" şi-au găsit deja alte angajamente. E vorba de Enceanu, ajuns la Steaua, de Cătălin Munteanu (Viitorul) şi de Bruno Madeira (Chiajna). Alţi cinci sînt liberi să semneze cu cine vor, după ce comisiile le-au aprobat memoriile: Ricardo Machado, Sergio Rodrigues, Grigorie, Leko şi Aganovici!

La capitolul veniri, în afara unor juniori, un singur nume cu cotă. Atacantul Cristian Dănălache, fost campion cu Unirea Urziceni, se pregăteşte de cîteva zile alături de braşoveni, însă nici el nu e convins de oferta primită. Ajuns la 32 de ani, Dănălache a evoluat din 2010 în Arabia Saudită, Israel şi China.

"E greu să revin după 5 ani în Liga 1. Totuşi, dacă nu se va concretiza nimic «afară», voi lua în calcul şi o eventuală revenire în campionatul României, de ce nu?, chiar la FC Braşov!"
Cristi Dănălache, pentru Monitorul Expres

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  17 Ianuarie 2015, 12:07

Deci si-au pierdut cam toata apararea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close