FOTBAL  »  Superliga  »  FUNBUZZ

FunBUZZ :D » Toate glumele de la FCSB - CFR Cluj 1-0: „De mâine, Gigi începe reconstrucția. De văzut dacă Edi Iordănescu e antrenorul care va pleca în toamnă de la FCSB”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 mai 2019 22:25

FunBUZZ, un altfel de liveTEXT la FCSB - CFR CLUJ 1-0. Toate glumele de la meciul de pe Arena Națională: 

Final de meci, 1-0 pentru FCSB. De mâine, Gigi începe reconstrucția echipei. Îi pune clanțe de aur, parchet scump și candelabre de cristal. Altfel, rămâne să vedem dacă Edi Iordănescu e antrenorul care va pleca în toamnă de la FCSB. La FCSB ar trebui strigați antrenorii pe modelul: „Să intre Edi, se pregătește X-ulescu!”. 

Min. 90: Au avut dreptate cei de la FCSB să se bucure că vor juca ultimul meci acasă cu CFR. Ar fi fost și mai trist să se deplaseze până la Cluj pentru nimic.

Min. 89: După multe faulturi, Mate Maleș a primit galben. Ce, credeți că s-a potolit? Nu, a început cu hențurile acum.

Min. 84: Mate Maleș a faultat pe unde a putut. Tot el a făcut și 11 metri. Probabil ”Mate” vine de la Matematică și era mai bine să se țină de școală.

 Min. 81: Se ratează mult de ambele părți. Poate că nu ar fi o idee rea să tragem campioana la sorți, ca dup-aia să vedem meciuri de-astea care seamănă cu fotbalul.

Mai știe cineva ceva de Stanciu? Când fugi de la o echipă din zona aia, ca Al Ahli, e o mare problemă: nu prea găsești parcuri prin care să te antrenezi.

Și încă o întrebare: cel mai mare impresar din toate timpurile, Anamaria Prodan, nu spune nimic? Zicea că l-a aranjat pe viață pe Nicușor, dar se pare că jucătorul pleacă de-acolo cu datorii la întreținere.

Breaking News!!! Șumudică a plecat dela Al Shabab. Tocmai ne spusese că i-au propus ăia prelungirea. Na, o fi fost ca la Mangia de la Craiova. Adică s-au adunat să stea de vorbă și, din una în alta, a venit unul cu o idee la un moment dat: Bă, Șumi, dar ce-ar fi să te dăm afară?
Și toți au zis: Da, super idee!

Min. 53: Goool FCSB. Execuție fabuloasă pentru Texeira din foarfecă laterală. Dar Arlauskis are viteză de reacție. Imediat după gol sprintează la Costache în fața căruia face o adevărată criză e nervi. La Costache îți vine să țipi oricum. Are fața aia, pare mereu la furat.

Pauză pe Național Arena. Încă 45 de minute și Mihai Teja poate să se ducă la Palat să semneze rezilierea contractului și să-și ia înapoi coloana vertebrală.

⇒ Un nutriționist rupe tăcerea: încă o lună de neplată a salariilor la Astra și Alibec poate să ajungă la greutatea ideală.

Min. 30: Omrani ratează incredibil din 2 metri. La faza următoare, Costache ratează și el cu capul din apropiere. Mă gândesc doar ce crize ar fi făcut Dan Petrescu pe margine dacă jucătorii săi ratau atât în unul din meciurile trecute.

Min. 22: Până în acest minut pare că FCSB ar avea o șansă doar dacă la pauză ceferiștii se pun iar pe chefuit.

Min. 15: Au mai rămas 75 de minute regulamentare plus prelungiri în care Teja are ocazia să facă o schimbare după cum vrea sufletul lui.

Min. 10: CFR joacă mai bine până acum. Se pare că jucătorii de la FCSB au cam exagerat la sărbătorirea locului 2. 

Min. 3: Șut Djokovici, apără Vlad. Ușor obosit Djokovici și probabil și supărat după înfrângerea de mai devreme cu Nadal.

⇒ Sute de oameni au luat în seara asta cu asalt Național Arena. Alte mii au rămas afară, pe bulevard, merg care încotro, că de mâine la muncă...

⇒ CFR trimite în teren mai multe rezerve. Ca să fie jocul echilibrat, FCSB îl scoate din poartă pe Pufi Bălgrădean și-l introduce pe Andrei Vlad.

⇒ Vă amintesc că Andrei Vlad, titularul de azi din poarta FCSB, este supranumit de Gigi ”Messi al portarilor”. Îți și imaginezi un Messi în poartă: un tip scund căruia, dacă-i mai pui și niște mănuși în mână, pare că a venit iarna, nu că urmează un meci de fotbal.

⇒ Încă de la încălzire, Arlauskis are mimica aia a lui care spune: ”Dacă intru-n tine, iau ca Dragnea mâine: cu executare!”

  • Rubrica “ FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu - jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
2146758122012832
Grigoras Octavian  •  20 Mai 2019, 20:18

Best of! Faina idee cu rubrica asta!

samertx
samertx  •  20 Mai 2019, 01:11

@ 21lva și adriann.

samertx
samertx  •  20 Mai 2019, 01:10

E cât se poate de corect, e un complement circumstanțial folosit des în limba română.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează