FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

FunBUZZ :D » Toate glumele de la Sepsi - FCSB: „Coman, la interviul de final: «A fost un meci greu!». Dar pentru noi, Florinele, că a trebuit să privim?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2019 20:30

FCSB învinge la Sepsi cu 5-1 exact pe atât de ușor pe cât o arată și scorul. S-a retras Attila Hadnagy și, sincer, mai sunt vreo 3-4 pe-acolo care ar putea să se ducă liniștiți cu el.

⇒ Florinel Coman, la interviul de final: „A fost un meci greu!”. Dar pentru noi, Florinele, că a trebuit să privim?

⇒ Îl înțeleg pe Hadnagy: ca atacant la Sepsi îți vine mereu să te retragi pentru că nimeni nu-ți dă nici o pasă bună.

Min. 80: Goool Rusescu! Mulți află că da, da, Rusescu e tot la FCSB.

⇒ După intrarea lui Hadnagy, Sepsi a dat un gol și a avut o bară 3 minute mai târziu. Iar el e jucătorul care se retrage în seara asta, ceilalți vor continua!

Min. 74: Goool Mensah! Sepsi înscrie golul de onoare. Mă rog, dacă se mai poate vorbi de așa ceva la Sfântu Gheorghe după acest play-off.

Min. 68: Teja se consultă cu MM Stoica dacă să-l introducă sau nu în teren pe Stoian. Au fețele ca doi doctori care nu știu cum să-i comunice unui pacient că analizele arată foarte, foarte nasol.

⇒ Să nu uităm: acesta este un meci de play-off. Adică ăștia sunt ăia „bunii”.

⇒ La scorul ăsta, Attila Hadnagy ar putea să se retragă din fotbal de la FCSB. Ar fi sigur că atinge și el mingea măcar. Nu mai zic că poate o bagă și-n ațe.

Min. 50: Goool FCSB! Înscrie același Florinel Coman. 4-0. Bucureștenii sunt atât de liniștiți în privința scorului încât își permit să-l introducă pe Moruțan.

Min. 46: Goool FCSB! Înscrie Florinel Coman, 3-0 pentru FCSB. Așteptăm încă un gol peste 3 minute și dup-aia putem să ne uităm și noi ca oamenii pe Netflix, că nu se mai întâmplă nimic.

⇒ Prima repriză pe scurt: La începutul reprizei, Sepsi a jucat foarte prost, dar după cele două goluri primite jocul s-a mai echlibrat. A început să joace foarte prost și FCSB.

⇒ Simona pierde finala de la Madrid, Sepsi și FCSB fac o primă repriză anostă, o tornadă ar mai trebui acum ca să fie o seară cu totul de rahat.

Concurs: Cine ghicește cu ce animal o va compara Cristian Tudor Popescu pe Kiki Bertens primește o excursie în Bulgaria!

Min. 37: Comentatorul de la DigiSport zice că atmosfera e încinsă în tribune. Probabil au pus-o oamenii de grătar, altfel nu văd cum.

Min. 34: Cea mai mare ocazie a lui Sepsi. Tandia a șutat de la aproximativ 30 de metri și mingea abia s-a scurs în aut de poartă la vreo 4 metri de bara din dreapta.

⇒ Cum joacă Sepsi? Pare că nu e doar meciul de retragere al lui Attila Hadnagy, ci al întregii echipe.

⇒ Gigi bănuiește că și-a băgat Satana coada: „Păi cum să dăm gol în minutele 6 și 9, adică 69, adică perversiune, împreunare pe invers!”, a fost auzit urlând latifundiarul.

Min. 24: De ce naiba nu există ONG-uri care să intervină atunci când fotbalul e chinuit undeva?

⇒ E un meci atât de ușor pentru FCSB încât Gigi Becali a închis telefonul și-l lasă pe Teja să-și facă de cap.

Min. 9: Goool FCSB! A înscris Roman. 2-0 pentru FCSB! Sepsi pare hotărâtă să facă uitate meciurile proaste din play-off printr-un meci inimaginabil de prost.

Min. 6: Goool FCSB! A înscris Hora. Cine nu se uita la meciul Simonei să pună un comentariu cu faza golului, ca să aflăm și noi cum s-a marcat.

Înainte de meci

⇒ Simona pierde primul set cu Bertens. Dar dacă are dreptate Costin Ștucan care vine cu o ipoteză pe cât de plauzibilă pe atât de simplă: dacă Halep joacă prost cu olandeza Kiki Bertens pentru ca premierul Olandei să nu se mai opună intrării României în Schengen? Dar dacă totul e de fapt un vis?

⇒ Vasile Miriuță, după revenirea echipei la Sibiu: „Pune-o pe Real Madrid să joace la Albacete, să vedem cum joacă”. De o victorie chinuită cu 1-0 împotriva Chiajnei a avut nevoie Miriuță ca să se compare cu Zidane. Multă sănătate, Vasile!

⇒ E ora 20:40, Corneliu Papură doarme deja. Papi a plecat în lumea viselor urmărind pe Animal Planet o confruntare memorabilă între o broască de Galapagos și un gușter cu gât roșu.

⇒ După ce s-au mai liniștit lucrurile s-a găsit în sfârșit cel mai slab jucător de la Barcelona în meciul cu Liverpool. E vorba de Rakuten.

⇒ CFR și FCSB vânează în sezonul european care urmează intrarea în grupe. Dacă mă întrebați pe mine, eu cam așa văd lucrurile: CFR poate să intre în grupa mijlocie, FCSB în grupa mică.

⇒ Transferul lui Răduț la Dinamo a picat. La negocieri, părțile implicate și-au dat seama că e mai probabil ca Răduț să cumpere Dinamo decât invers.

Am citit că s-au tăiat cheltuielile la Dinamo. Adică Negoiță nu-l mai lasă nici pe Rednic să îi plătească pe jucători sau cum?

⇒ Au explodat prețurile la cazare în Madrid pentru finala Ligii Campionilor. Foarte, foarte scumpe, fără 3 kilograme de cireșe nu-ți acoperi cheltuielile.

⇒ Laszlo Dioszegi, conducătorul lui Sepsi: „Să spunem lucrurilor pe nume: jucătorii mei au intrat în vacanță”. Păi atunci să spunem lucrurilor pe nume până la capăt: sunteți niște nimeni care vă bateți joc de competiție.

  • Rubrica “ FunBUZZ” e produsă de Mihai Radu - jurnalist la Caţavencii, scriitor și parte a echipei Starea Naţiei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
952030968311337
Pavel Danut  •  12 Mai 2019, 08:49

Tu vorbeşti de neuroni ? mare intelectual eşti tu cu şeful vostru jiji !

952030968311337
Pavel Danut  •  12 Mai 2019, 08:45

Tu vorbeşti care te uiți pe Google cum se scrie corect? disperatule suporter al fc stâna becali fcsbeeeee !

andrei.f
andrei.f  •  12 Mai 2019, 07:47

Intradevar, meciul a fost greu de privit de CFR si antistelisti. Iar le-a intrat *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează