FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Gabi Balint și-a făcut „mea culpa” după triumful CFR-ului: „Nu am crezut, felicitări!”

Gabi Balint +49   FOTO
Gabi Balint

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2021 23:10 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 22:27

Gabi Balint (58 de ani) a recunoscut că a greșit atunci când nu i-a dat șanse CFR-ului de a cuceri titlul în Liga 1. În cele din urmă, „vișiniii” au devenit campioni, pentru al 4-lea sezon la rând! 

Cronica meciului CFR Cluj - FCSB, AICI

La începutul sezonului, Balint nu o vedea pe CFR capabilă să își apere titlul. Totuși, ardelenii au avut un nivel foarte bun în finalul de sezon și au încheiat stagiunea la 9 puncte în fața celor de la FCSB, ocupanții locului secund. Deznodământul sezonului l-a provocat pe Gabi Balint să își facă „mea culpa”. 

Gabi Balint: „Mă bucur când mă contrazice cineva”

„Dacă îmi dați voie, vreau să îmi fac mea culpa. Am fost unul dintre cei care nu au crezut la începutul campionatului că CFR poate câștiga titlul. Am crezut că este o echipă sleită după Dan Petrescu, pentru că știu cât de mult i-a solicitat pe jucători. 

Este o echipă cu jucători cu o anumită vârstă. Sigur, este importantă experiența când ai o vârstă, dar pe partea cealaltă, fizic, cazi încet-încet. Plus problemele care bănuiam că sunt acolo, auzeam niște lucruri, bănuiam că vor fi chiar mai mari pentru că s-au cheltuit foarte mulți bani. Nu poți câștiga titlul dacă nu cheltui bani!

Una peste alta, până la urmă toți s-au unit și au reușit să întoarcă acest campionat. Meritul e al echipei în primul rând, al grupului, al lui Edi Iordănescu care a demonstrat că e antrenor și un bun pedagog. Toate astea au dus la câștigarea campionatului de către CFR, felicitări! Nu am crezut, mă bucur când mă contrazice cineva”, a declarat Balint la emisiunea „DigiSport Special”.

Clasament play-off: CFR Cluj, campioana României

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB:

Marius Bilașco l-a ironizat pe MM Stoica la sărbătoarea campioanei!

MM Stoica n-a vrut s-o vadă live pe CFR campioană! Managerul n-a mers la meciul de la Cluj

Moment special înainte de CFR Cluj - FCSB! Campionii au fost prezentați fanilor printre flăcări și fum: Edi Iordănescu, extrem de emoționat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
bodystyle74
bodystyle74  •  26 Mai 2021, 11:32

Nici eu nu credeam ca vor fi motivati sa castige si a patra oara. Numai ca cei de la fcsb nu au reusit sa duca playoff-ul cu jocuri la 3 zile. Nu au lot pt asa ceva. La fel s-a intamplat la craiova.

cj1960i
cj1960i  •  26 Mai 2021, 09:22
Postat de cj1960i pe 26 Mai 2021, 09:05

***

Inainte de a ma cenzura pe mine, voi a-ti citit ce si cum a scris omul? EL NU JIGNESTE NU E VULGAR, DOAR PE PLACUL LUI rr.

cj1960i
cj1960i  •  26 Mai 2021, 09:05
Postat de danielsam pe 26 Mai 2021, 08:40

Cfr A castigat cu istvan kovacs si alti *** ca el!!!Rusine cfr si istvan kovacs!!!cfr si istvan kovacs egal *** *** ***!!!O sa o luati pe coaja in Europa anul acesta si din sezonul urmator dupa ce pleaca Deac burca si altii o sa jucati turca nici in play-off Nu mai intrati!!!Rusine

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează